Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mi alapján választott magának szexpartnert, szeretőt?
Nők,férfiak véleménye is érdekelne.
Mi a legfontosabb egy ilyen jellegű kapcsolatban?
Mivel másabbak az igények,mint egy párkapcsolatnál?
Tényleg nem számít se a külső,se az hogy ne egy tök sötét valaki legyen az illetö??
11. Mert a nők elvárásai a külsővel kapcsolatban kb olyanok, mint a 12-es válaszolóé.
"magas legyen férfias és legyen kisugárzása , kicsit sportos testalkattal"
Ennek pedig a férfiak talán 10-20%-a felel meg, de a 20-szal már biztos sokat mondtam. És ebből alig adnak alább, de nem is nagyon kell.
Ehhez képest a férfiak elvárása annyi, hogy NE legyen kövér és NE legyen csúnya, de még sok férfi ezt az elvárást is feladja csak hogy szexeljen. Szóval számít a külső, de csak ennyire. De még ezen a komoly elvárásrendszeren is átmegy a nők kétharmada-háromnegyede a legtöbb férfi számára.
Lehet vékony, lehet átlagos alkatú. Lehet szőke, lehet barna. Lehet rövid, lehet hosszú hajú. Lehet kismellű, lehet nagymellű. Én pl a magas, vékony, sötét hajú, szép arcú nőket szeretem, tehát nekünk a férfiaknak is vannak zsánereink hogy kinek milyen nő jön be a legjobban. De ebből simán le tudunk adni, simán lefekszem egy alacsony, átlagos alkatú, szőke, átlagos arcú csajjal is, ha szexről van szó.
---
Az átlagos férfinak és az átlagos nőnek tök máshol van a határ abban, hogy mennyire vonzó a másik nem. Egy átlagos férfi megdugná a nők kétharmadát-háromnegyedét külső alapján gondolkodás nélkül. Egy átlagos nő 100-ból néhány férfit találna, akivel dugna.
A ket nem kozott azert nagy kulonbseg van. Mert mig egy nem olyan dekorativ no is siman atlag feletti ferfi kategoriabol valogathat, (ha csak szexrol van szo), addig egy atlagos ferfi reszere ami kb jut, s meg vonzonak talalja.
Nekem csak szex eleg ures lenne, igy nekem fontos, hogy lehessen vele vele beszelni. S mivel kulfodon elek, egy multi-kulti varosban igy preferalom, ha megtudok ismerni altala egy masik kulturat. Pl a mostani ketto, egy kinai es egy lengyel lany.
13,17
És még mielőtt valami agyatlan jönne, hogy "De hát a férfiak és a nők száma nagyjából egyenlő, akkor hogy lehet, hogy az átlagos nőnek is jut jó pasi, ha számszerűleg nincs sok jó pasi?" -> Ez azért van, mert a férfiak szívesen szexelnek egy időszakban több nővel is, mert ők a változatosságot szeretik. Simán lehet, hogy egy jó pasi 2-3-4 csajjal is szexkapcsolatot tart fent egy időszakban. A nők még laza kapcsolatban is általában egy jót keresnek, a férfiak pedig ilyenkor is a változatosságot és akit egy nő kiválaszt alkalmira, az esélyesen van olyan vonzó, hogy más nők is őt válasszák/más nőknél is legyen sikere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!