Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki mi alapján választott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mi alapján választott magának szexpartnert, szeretőt?

Figyelt kérdés

Nők,férfiak véleménye is érdekelne.

Mi a legfontosabb egy ilyen jellegű kapcsolatban?

2018. nov. 28. 11:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nálam a legfontosabb hogy eleve nőnek szülessen, és ne undorodjon tőlem :D (sad) F/24
2018. nov. 28. 11:17
 2/24 anonim ***** válasza:
Jo legyen a teste es jolegyen az agyban az sem hatrany ha nem annyira csunya az arca hogy ra se lehet nezni
2018. nov. 28. 11:18
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem keresek szexkapcsolatot,csak kiváncsi vagyok,akinek volt ilyenben része mi alapján választott partnert?!
 4/24 A kérdező kommentje:
Kettes ez nagyon kedves. 😂😂
 5/24 anonim ***** válasza:

ennél egyszerűbb kérdést! Hát olyan partner, akivel minden szuper, de nem vagy szerelmes belé és nem tudnád elképzelni leendő párodnak, a gyerekeid anyjának/apjának és nem is akarsz tőle pár hónapnál többet együtt lenni.

Ideális mikor ezerrel koncentrálsz az egyetemre/munkára, nem akarsz barátot vagy barátnőt, de kell valaki akivel néha úgy teszel mintha együtt lennél, akár csak 2 órára is, és egyáltalán nem zavar, ha holnap véget ér.

Ez lenne a normális, de manapság a fiatalok azt hiszik a szerető és szexpartner valami átmenet a "jóban vagyunk" és a "barátnőm" között

2018. nov. 28. 11:19
 6/24 anonim ***** válasza:
Oszinte valaszt vartal vagy kedveset?:) tudok kedves is lenni de az nem mindig oszinte
2018. nov. 28. 11:20
 7/24 A kérdező kommentje:
Akkor 6os,te már szexeltél csúnya nővel is akire rá se tudtál nézni? 😊
2018. nov. 28. 11:22
 8/24 A kérdező kommentje:

5ös. Szerintem azért lehet átmenet,ha valakivel huzamosabb ideig találkozgatsz mondjuk.

Akkor az már mégse olyan mint egy egyéjszakás kslsnd,de nyilván nem is egy párkapcsolatnak minősül..

De nem is baráti,mert annál azért több.

2018. nov. 28. 11:24
 9/24 anonim ***** válasza:
Kinézet, szexuális kultúra, személyiség.
2018. nov. 28. 11:26
 10/24 anonim ***** válasza:
60%

Férfi vagyok, aki nincs benne a top 10%-ban külsőre/pénzre/dumára. Ezért olyan nőt "választottam", aki hajlandó volt szexelni velem. Tudom a nőknek ez elképzelhetetlen, de képzeljétek a férfiak többsége nem tud válogatni úgy a nők közül, mint a nők a férfiak közül.

Egyébként nem rossz csajszi, mert nem kövér (átlagos) és nagyok és formásak a mellei. Arcra is rendben van.

28/F, 33/N

2018. nov. 28. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!