Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mi alapján választott magának szexpartnert, szeretőt?
Nők,férfiak véleménye is érdekelne.
Mi a legfontosabb egy ilyen jellegű kapcsolatban?
ennél egyszerűbb kérdést! Hát olyan partner, akivel minden szuper, de nem vagy szerelmes belé és nem tudnád elképzelni leendő párodnak, a gyerekeid anyjának/apjának és nem is akarsz tőle pár hónapnál többet együtt lenni.
Ideális mikor ezerrel koncentrálsz az egyetemre/munkára, nem akarsz barátot vagy barátnőt, de kell valaki akivel néha úgy teszel mintha együtt lennél, akár csak 2 órára is, és egyáltalán nem zavar, ha holnap véget ér.
Ez lenne a normális, de manapság a fiatalok azt hiszik a szerető és szexpartner valami átmenet a "jóban vagyunk" és a "barátnőm" között
5ös. Szerintem azért lehet átmenet,ha valakivel huzamosabb ideig találkozgatsz mondjuk.
Akkor az már mégse olyan mint egy egyéjszakás kslsnd,de nyilván nem is egy párkapcsolatnak minősül..
De nem is baráti,mert annál azért több.
Férfi vagyok, aki nincs benne a top 10%-ban külsőre/pénzre/dumára. Ezért olyan nőt "választottam", aki hajlandó volt szexelni velem. Tudom a nőknek ez elképzelhetetlen, de képzeljétek a férfiak többsége nem tud válogatni úgy a nők közül, mint a nők a férfiak közül.
Egyébként nem rossz csajszi, mert nem kövér (átlagos) és nagyok és formásak a mellei. Arcra is rendben van.
28/F, 33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!