Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még soha egy nő sem élvezett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még soha egy nő sem élvezett el velem dugás közben, de nyalni azt mondják nagyon jól nyalok. Ez az előbbi mennyire baj? Hányan képesek ezekre?

Figyelt kérdés

Nem tudom hány nő olyan, hogy egyáltalán el tud élvezni szex közben, vagy hány férfi olyan hogy képes szex közben a nőknek orgazmust okozni. Én nem tudok. Régen az volt a baj, hogy túl hamar elmentem, de ezt azért orvosoltam azóta. Gondolom szex közben akkor az intenzitással, vagy technikával van gond. A farkam átlagos, 17 cm.

Nyalni eléggé szeretek, azt többen is mondták már hogy nagyon jól csinálom, de újabban ettől félek hogy hosszú távon zavarhatja a nőket, ha nem mennek el szex közben.

25/F

2018. nov. 27. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
nem minden nő képes a hüvelyi orgazmusra nyugi
2018. nov. 27. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
De nyalástól sem mennek el? Akkor pedig rosszul csinálod barátom.
2018. nov. 27. 17:05
 3/9 Edina 8103 ***** válasza:
Arra nem gondoltál,lehet nincs hüvelyi orgazmusa ezeknek a csajoknak!?Csak csiklói!
2018. nov. 27. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Az jó, ha nyalni tudsz. Sokan ezt is rosszul csinálják.
2018. nov. 27. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem baj,mert a legtöbb nő nem képes hüvelyi orgazmusra, sajnos én sem.

Az egyenesen fantasztikus,ha jól tudsz nyalni. Sokan nem

:)

2018. nov. 27. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Én sajnos nem szeretem a nyalást.

Nincs hüvelyi orgazmusom, szóval én se élveznék el akárhogyan is dugnál vagy dugna engem bárki is.

A méreteddel pedig nincs gond nyugiiii:)

20L

2018. nov. 27. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Menj tutira, nyald ki aktus előtt 1-2 alkalommal így nem mondhatja a lány, hogy orgazmus nélkül megúszta.:)
2018. nov. 27. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak sokadik alkalomra sikerült elmennem szex közben. Lányként sem egyszerű az, és nem feltétlen a pasi hibája. Nekem egy bizonyos póz különösen bevált. Felül a lány lovaglóban. De a csípő nem fel le mozgásban van, hanem előre hátra, mintha dörgölőzne. Ebben a pózban sikerült a barátomnak eltalálnia egy olyan pontot, amitől spontán orgazmusom lett. 20/l
2018. nov. 27. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg a technikáddal lehet gond, bár nem derült ki, hány nőről van szó, nem mindegy, hogy kettőről vagy tízről. Meg az se, hogy milyen kapcsolatokban történt ez, komoly vagy csak szexkapcsolat. Nekem akkor sikerült a hüvelyi először, amikor nagyon hosszú volt az előjáték és komoly kapcsolatban voltam. De ha olyannal szexelnék, amibe nem vagyok szerelmes, valószínűleg én se lennék képes rá. Szerintem kísérletezz jobban a technikával, figyeld, hogy mire hogy reagál a nő.
2018. nov. 27. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!