Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott a barátnőm, így már nem kívánom és nem is esik annyira jól vele szexelni, hiába kérem nem változtat, mit tehetnék?
Négy éve vagyunk együtt, kezdetben minden remek volt, aztán történt egy családi tragédia ami után meglehetősen mélyen volt, elhanyagolta magát, elmondása szerint addig sosem tett ilyet, mert korábban zavarta amikor nem tip-top, de a depresszió miatt nem foglalkozott magával, egy éven át küzdött vele, végül sikerült visszatérnie a normális életbe, újra munkát vállalt és ismét figyelt a testére, szépítkezett, stb.
Aztán úgy fél éve ismét lejtmenet van, azóta felszedett 15 kilót, nem figyel az étkezésekre, nem jár mozogni, velem sincs kedve jönni túrázni, sétálni.. szinte sehová nem megyünk ami megmozgatná. Kozmetikushoz, fodrászhoz sem jár már, egyszerűen lezüllött.
Top nőből egy igénytelen átlag alatti nő lett és hiába próbálom felhúzni, megmérgez a kisugárzása.. lehúz az életről, újabban iszonyat negatív.
Már kértem, hogy szedje össze magát, de mintha meg sem hallaná..
Két napja visszautasítottam amin teljesen kiakadt.. és elhordott mindennek, én pedig szembesítettem magával és megmutattam neki egy három éves közös képünket most pedig mellé álltam és csináltam egy selfiet.. azt mondta, hogy nem érdekli már ez sem.
Engem hibáztat, mivel nem vagyok hajlandó lefeküdni vele.. azt mondta ma reggel, hogy ha sokáig csinálom ezt tönkreteszem a kapcsolatunkat..
Persze segítségről hallani sem akar, be sem látja, hogy problémája van.
Én egyetértek felhőcskével.
Emberek, semmi empátia nem szorult belétek?
Valóban, kérdező, hogyan reagálnál ha a barátnőd lenne ekkora bunkó, hogy nem ért meg téged és csak azzal jön hogy huu te jó kövér lettél és már nem kívánlak...
Lehet nem is szakember kell neki csak egy megértő társ, remélem megtalálja, mert nem te vagy az, tuti.
Különben is csak a kérdező szempontjából tudjuk a dolgokat, a barátnője biztosan egészen másképp mesélné el és akkor a többiek is azt mondanák hogy huu hát ez mekkora bunkó... :)
Nyilván azért jöttél ide gyakorira panaszkodni hogy hibáztathasd a lányt, de arról természetesen nem írsz, hogy neked milyen hibáid vannak, te mennyire vagy tökéletes, tip-top pasi meg hasonlók....
Szerintem segítségre van szüksége, lehet hogy depressziós, vagy egyéb lelki problémája van. Félre értés ne essék, a "hagyd már ezt abba" és a "változz meg" mondatok ismételgetése nem segítség. Szakember kéne, illetve mindenek előtt megtudni, mit érez, mi a gond.
Szerintem ülj le vele nyugodt körülmények között, kérdezd meg, hogy érzi magát, mert látod, hogy nincs jól, illetve kérdezd meg, miben tudnál neki segíteni. Biztosítsd a támogatásodról.
játszva tanítás elve. Nem megmondod neki, hogy mit csináljon, hanem megmutatod.
Vagyis ha azt akarod, hogy kiöltözzön, akkor elviszed randizni egy menő helyre. Ha azt akarod, hogy fodrász és kozmetikus legyen, akkor szervezel egy szép hétvégét valahol idegen helyen ahol össze kell szednie magát. Amikor megjelenik csinosan, akkor te teljesen eldobod az agyad, halálra dicséred, ő a legszebb nő, királynőként bánsz vele, vagyis megtanulja, hogy ha odateszi magát, akkor sokkal több pozitívumot fog kapni.
Süllyedő hajó.. Sajnos volt egy ilyen barátnőm, bánok minden percet, időt, pénzt, energiát, amit rááldoztam.
Jöhetnek a mínuszok, de a kérdez csajánál nem egy szimpla "kaptam egy egyest matekból" szindróma van, hanem az egész élete egy depresszióhalom. Menekülni kell. Bárcsak én is előbb rájöttem volna.
Persze mindenért én voltam a hibás nálunk is, nem mondom, hogy szép, hogy sszeretem, hogy vele akarok lenni.
Miközben mindig dícsértem, mindig mondtam neki,hogy szeretem, mindig vele akartam lenni, minden barátom elé helyeztem, ő meg mindenkinél hátrébb rakott engem. Persze mindig én voltam a szar, amikor meg szembesítettem vele,hogy figyelj csak ezek hogyis vannak? Akkor meg: Hagyjuk, meg hagyjam el nyugodtan, ne is legyek megértő.
Pfi... Bárcsak előbb lett volna vége az egésznek. Higgyétek el, menekülni kell. Van akin tényleg nem lehet segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!