Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott a barátnőm, így már nem kívánom és nem is esik annyira jól vele szexelni, hiába kérem nem változtat, mit tehetnék?
Négy éve vagyunk együtt, kezdetben minden remek volt, aztán történt egy családi tragédia ami után meglehetősen mélyen volt, elhanyagolta magát, elmondása szerint addig sosem tett ilyet, mert korábban zavarta amikor nem tip-top, de a depresszió miatt nem foglalkozott magával, egy éven át küzdött vele, végül sikerült visszatérnie a normális életbe, újra munkát vállalt és ismét figyelt a testére, szépítkezett, stb.
Aztán úgy fél éve ismét lejtmenet van, azóta felszedett 15 kilót, nem figyel az étkezésekre, nem jár mozogni, velem sincs kedve jönni túrázni, sétálni.. szinte sehová nem megyünk ami megmozgatná. Kozmetikushoz, fodrászhoz sem jár már, egyszerűen lezüllött.
Top nőből egy igénytelen átlag alatti nő lett és hiába próbálom felhúzni, megmérgez a kisugárzása.. lehúz az életről, újabban iszonyat negatív.
Már kértem, hogy szedje össze magát, de mintha meg sem hallaná..
Két napja visszautasítottam amin teljesen kiakadt.. és elhordott mindennek, én pedig szembesítettem magával és megmutattam neki egy három éves közös képünket most pedig mellé álltam és csináltam egy selfiet.. azt mondta, hogy nem érdekli már ez sem.
Engem hibáztat, mivel nem vagyok hajlandó lefeküdni vele.. azt mondta ma reggel, hogy ha sokáig csinálom ezt tönkreteszem a kapcsolatunkat..
Persze segítségről hallani sem akar, be sem látja, hogy problémája van.
Ez rohadt bunkó hozzá állás
mit szólnál ha ő csinálná veled ugyan ezt
bele se merek gondolni ha tőled lenne majd gyereke hogy reagálsz mert teljesen meg változik a teste
főleg császár után
mert császár után nem lesz feszes hanem kötény hasa lesz
kiméld meg magadtól és inkább hagy el
mert jobbat érdemel nálad
Én úgy értelmezem hogy próbálsz segíteni neki és türelmes vagy, no meg elmondtad neki többször is hogy mi zavar.
A barátnődnek pszichiáter kellene és ha nem látja be ezt akkor hagyd el mert nem fog megváltozni ha száz évig várod akkor sem.
Üdv!
Lehetne a hölgy helyzetét több szempont alapján is vizsgálni. De itt nem ő a lényeg jelenleg.
Ha jól emlékszem a leírásban nem szerepelt az a lehetőség feltételezése sem, hogy elhagyja. Mit gondol, miért nem írta bele a leírásba?
Tegye fel saját magának a kérdéseket. Vonzódik még egyáltalán hozzá?
Szereti egyáltalán?
Nem lehet, hogy csak azért van vele együtt, mert már eltelt ennyi idő, valamint, mert voltak különböző problémák a lány életében és fél, hogy egy esetleges szakítás újabb depresszióba sodorná és valami kárt tenne saját magában?
Ha bármelyik igaz, én úgy vélem felesleges erőltetni önök között a kapcsolatot.
Viszont, ha teljes mértékben próbálja visszahozni a három évvel ezelőtti állapotot itt az ideje egy komolyabb elbeszélgetésnek. Az ön érdekében.
Lehet fenyegetésnek fogja venni a hölgy, de közölnie kell vele, hogy fontos magának. Viszont valamit muszáj tennie, s az nagy segítség ebben a helyzetben, hogy eljárna vele edzeni.
Persze hogy más
de ha már arra így reagál hogy a depresszió miatt meg hízott akkor arra hogy fog
illetve van szülés utáni depresszió is ami még durvább mint egy tragédia
Utolsó értem át családi tragédiát
tudom milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!