Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti milyen mocskos dolgot szoktatok mondani magatokban mikor megláttok egy irtó jól kinéző pasit?
Figyelt kérdés
Férfiaknál általában a "de megdugnám" vagy "fú de szétnyalnám" és társaik szoktak lenni de nőknél mi?
"Úh de leszopnám"?
2018. nov. 24. 20:44
1/24 anonim 

válasza:

Attól, hogy írtó jól néz ki még nem fogok ilyeneket gondolni. Az "Úh, de leszopnál" alapból nem jutna eszembe. Olyan juthat, de nem annyitól, hogy irtó jól néz ki; megcsókolnám, vagy hú de jó lenne érezni az érintését.
2/24 anonim 

válasza:

A csajok nem gondolkodnak ilyen dolgokon...
3/24 anonim 

válasza:

Tányérok, szennyes ruha, szőnyeg. Stb.
4/24 anonim 

válasza:

Én mindig azt mondom, hogy "szanaszét... kategória" . Azaz szanaszét bszatnám magam vele.
6/24 anonim 

válasza:

"Szétdugatnám/szétnyalatnám magam vele"
7/24 anonim 

válasza:

"Hú de aláfeküdnék!!"
De komolyan
8/24 anonim 

válasza:

Tudtam én, hogy van élet a Földön...😇
10/24 anonim 

válasza:

"Addig szopathatna, amíg már nem lesz több nyálam", "vajon mit szólna, ha bugyi nélkül az ölébe ülnék", "bárcsak hazavinne és szanaszét ... ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!