Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorlatilag azt lehet mondani, hogy csak a szép embereknek van lehetősége kiváló szexuális életet élni?
Figyelt kérdés
2018. okt. 10. 19:41
1/9 anonim válasza:
A szépség mindenkinek mást jelent, szóval nincsenek csúnya emberek. Vonatkoztass el a hülye média által generált "szép fiú/lány"tól
2/9 anonim válasza:
#1 egyet értek, mindenkinek más a szép..
Szval ez egy nagy hülyeség.
3/9 anonim válasza:
1# Ezt azért nem a média határozza meg. Smárolj le akkor egy fogatlan csöves nőt/faszit azzal az indokkal, hogy mindenkinek más a szép. Azért lehet egy közös értéket, pontot mondani, még ha a "zsáner" szó mindenkinél mást is jelent.
4/9 anonim válasza:
Jaj nem hiszem el, hogy 2018-ban még mindig megy ez a PC szar "mindenkinek más a szép".
Majd szólj, ha készen vagy leszopni.
5/9 anonim válasza:
Ez baromság! Hogyan köthető a kettő egymáshoz?!Nem értem!
6/9 anonim válasza:
Nem. Nem kell hozzá kimondottan szépnek lenni. Elég, ha nem vagy ocsmány.
7/9 anonim válasza:
Kiváló szexuális élete lehet két teljesen átlagos embernek is.
Ha ők ketten megértik egymást az ágyban
Mellesleg a szépség nem annyira pozitív, mint azt sokan elképzelik.
8/9 anonim válasza:
1 es vagyok. Most lehet ezzel dobálózni, hogy jajj valakinek 3 foga van, hú mekkora gyökér vagy #1, de nyilván vannak kivételek. Én arra gondoltam, hogy ha valaki mondjuk csúnyának találja magát, az nem feltétlenül igaz, hiszen mindenkinek más a szép. Ha valaki tudtában van annak, hogy valamilyen fogyatékossággal él, vagy valami eltorzította, az már más téma.
9/9 anonim válasza:
Mindenkinek más a szép...
De kiegyezünk abban, hogy léteznek olyan emberek mindkét nemnél, akire senki nem mondaná, hogy szépek, ugye?
Ne mondja nekem senki, hogy egy lóg a hája nő a gyűrött bőrével a combján bárkinek is szép.
Emlékszik valaki a kiváló zenész Gary Moore-ra? Vajon kinek szép. Helyette a zenéje volt az.
És Zámbó Jimmy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!