Tudnátok nekem elgondolkodtató, megrázó, megdöbbentő vagy pszihológiailag félelmete horrort vagy thillert drámát vagy esetleg nagyon jó játékfilmet mondani? Vagy sorozatot?
Figyelt kérdés
Mire gondolok? Eddig amik tetszettek: Bates Motel, Pretty Little Liars, Köpök a sírodra, Pokolba taszítva, Gettó Milliomos, Walking Dead, Transpotting, Rekviem egy álomért, Csúcshatás, Felhők fölött 3 méterrel, Az út, Elrabolva, A nimfomániás, wall street farkasa. Hirtelen ennyi jutott eszembe de leginkább az olyanokat szeretem amiken nagyon elgondolkodik az ember, vagy retteg 3 napig , elmegyógyintézetes filmek ilyenek. :)2015. jan. 28. 18:15
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha tudtok egy lötöltési linket csatolni az is jó lenne :$
2015. jan. 28. 18:30
2/8 anonim válasza:
ezek olyan gusztustalan filmek, hogy sok országban be is tiltották őket.
szerb film
kés filozófiája
emberi százlábú 1-2
cannibal holocaust
és néhány fincsiség, amitől majd a digitális órát bámulod, hogy mikor lesz már reggel 6, mert nem mersz aludni.
ördögűzés emily roses üdvéért
emma evans ördögűzése
kísértetjárás connecticutban 1-2
tükrök 1-2
fehér zaj 1-2
a rítus
túlvilág szülötte
démoni doboz
démonok között
occulus
elnémultak
távozz tőlem sátán
az ördög benned lakozik
viasztestek
mártírok
utolsó ház balra
fekete ruhás nő
amityville horror
sinister
negyedik típusú találkozások
dark skies(sötét égboltok
3/8 anonim válasza:
Engedj be! szigorúan a svéd verzió.
4/8 anonim válasza:
A legjobb sorozat: Internátus. Elgondolkodtató, izgalmas, néha megrázó, megdöbbentő. Biztos vagyok benne, hogy nagyon tetszene. :)
5/8 anonim válasza:
Bújócska
Engem rendkívül megrázott és elgondolkodtatott, főleg mert van egy-két személyes tapasztalatom
6/8 A kérdező kommentje:
Anyámborogass. Mi ez az internátus? Ekkora elbaszott hülyeséget még nem láttam :D
2015. febr. 2. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!