Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/12 anonim válasza:
Hát, ha seggbe teszik biztos az.. :D
Amúgy ezek kamu kérdések vagy tényleg ennyire, ennyire hülyék a mai emberek?
Minden nap elképedek...
4/12 anonim válasza:
Ha erősen össze szorítja a fogait meg a párna sarkát nem hiszem
5/12 anonim válasza:
Alapvetően nem. De ha egy nem felizgult, szűk lányba dugja, akkor neki is fáj. (Persze a lánynak ezerszer rosszabb.)
7/12 anonim válasza:
Nem csak az első, ha nagyon szűk a punci, akkor fáj az elején kicsit.
8/12 anonim válasza:
Amikor először próbáltam meg egy nőbe behatolni,bár ő is akarta, nem tudtam megtenni, mert annyira összezárta magát lent. Lelkileg mindenképpen nagyon fájdalmas volt. Aztán teljesen megdöbbentem, amikor sok évvel később a második partnerem nedves, befogadó, csusszanós volt,hogy jé ezt így is lehet? Mind a ketten szüzek voltak.
9/12 anonim válasza:
Nekem fajt mert szergejnek tul nagy volt a szerszama vagy nekem tul szuk a segglukam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!