Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből maradtam ki? 26/F léttemre 1x sem maszturbáltam még, és nővel sem voltam.
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag nemtudom milyen érzés az orgazmus.
Egy kérdésnél válaszoltam, hogy 26 évesen még nem csináltam. Ott megkaptam hogy kamu, kérem aki nem hiszi lépjen tovább. Köszönöm.
2018. nov. 24. 15:23
1/2 anonim válasza:
A maszturbáláson könnyen tudsz segíteni az összes többi a kemény dió, még én se jöttem rá a nyitjára.
2/2 anonim válasza:
Azt ne várd, hogy elhiggyük, hogy egyszer sem maszturbáltál még, ilyen egyszerűen nincs. Képtelenség, hogy egy fiú ne nyúlna magához 26 éves koráig, és ne fedezné fel, hogy az neki jó érzés. Vagy visszamaradtál a fejlődésben? Csak éjszakai magömléseid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!