Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha sem szexeltem és hova nem maszturbáltam . Ez normális 19 évesen? L
Kezdem azzal hogy ez nem egy társkeresési kérdés!
19 életévem alatt még nem volt semmiféle szexuális tapasztalatom . Egyszerüen nem érzek vágyat arra , hogy magamhoz nyúljak. A szexet kívánom és szeretném szóval nem vagyok aszexuális, de azt hogy magamnak csináljam valahogy értelmetlennek találom. Régebben próbálkoztam de nem tudtam felizgulni, fájt az egész és hagytam a francia. Lesz e ebből később valami hátrányom ? Gáz ha valaki 19 évesen szűz? Fiúk, ti örülnétek ha a barátnőtök még ennyi idősen szűz lenne, és ti lennétek neki az első, vagy szóba se állnátok ilyennel?
Az én barátnőm 18 volt, és ugyanigy mint te. A szex érdekelte de soha nem masztizott meg semmi. Aztán összejöttünk és azóta éljük az életünket közösen, 3éve.
Szóval szerintem ne parázz ezen.
Teljesen normális
Az ha még nem állsz készen az első szexhez
És az is ok h nem maszturbáltál még
Nem vagyun egyformák
Mondjuk én se maszturbáltam az első pettinfemig
Nem éreztem késztetést vágyat arra h én magamhoz nyúljak
24N
Szerintem az is normális ha valakit a testiség nem érdekel, meg az is ha ebben nagyon aktív.
Persze ha egy nekem tetsző csajról azt hallanám, hogy még csak magához sem nyúl, akkor azt gondolnám, hogy na ő tutira nem egy érzéki alkat, én meg az vagyok, úgyhogy egymáshoz nem passzolunk.
Van egy barátnőm aki 18 évesen vesztette el, úgy hogy előtte, és így egy évvel később se nyúlt magához. Amikor kérdeztem hogy: “na és milyen vele? Elmentél?” Azt válaszolta, hogy nem tudja. És még most se tudja. Amiért soha nem maszturbált nem tudja milyen érzés az orgazmus.
Szerintem fontos az, hogy ismerd a saját testedet, mert a partner akkor honnan tudja mi a jó neked, ha még te magad sem tudod? Persze ez nem zárja ki azt, hogy már az első alkalomkor elmész, de egy kis tapasztalat előtte nem árt.
Elhiszem h a gyakorisoknak meg az is normalis ha 14 eves lanykak fogkefet dugnak fel maguknak es buszkek arra h bugyit sem vesznek fel nyaron szoknya ala, de en meg nem talalkoztam ilyen lannyal, es elegge furcsalnam.
Orulnek ha szuz lenne, de annak nem h fogalma sincs a szexualitasrol.
A lanyok hisztiznek ha szuz fiuval bajlodni kell, tapasztalatlan, de akkor egy fiu mit mondjon ilyen lanyrol, aki nem is maszturbal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!