Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha sem szexeltem és hova nem maszturbáltam . Ez normális 19 évesen? L
Kezdem azzal hogy ez nem egy társkeresési kérdés!
19 életévem alatt még nem volt semmiféle szexuális tapasztalatom . Egyszerüen nem érzek vágyat arra , hogy magamhoz nyúljak. A szexet kívánom és szeretném szóval nem vagyok aszexuális, de azt hogy magamnak csináljam valahogy értelmetlennek találom. Régebben próbálkoztam de nem tudtam felizgulni, fájt az egész és hagytam a francia. Lesz e ebből később valami hátrányom ? Gáz ha valaki 19 évesen szűz? Fiúk, ti örülnétek ha a barátnőtök még ennyi idősen szűz lenne, és ti lennétek neki az első, vagy szóba se állnátok ilyennel?
A női maszturbáció évszázadokig tabu volt, így akár a neveltetés is közrejátszhat abban, hogyan ítéled meg. Ha rögtön meg akarod ujjazni magad, akkor nem csoda, ha nem jön össze, mert fokozatosan kell hozzászoktatnod magad.
Annyiban igazuk van az előttem szólóknak, hogy normál szexbe úgy érdemes belevágni, ha már ismered a testedet, hol vannak az erogén zónáid.
Van egy barátnőm, akinek 20 éves koráig semmilyen kapcsolata nem volt (szigorú szülők miatt), így mikor végre lett valakije és eljutottak az ágyig, szegény hiába izgult fel valamennyire az ujjazástól, az idegességtől annyira összeszűkült, hogy a pasi nem tudott behatolni a péniszével.
Én évek óta masztiztam, bár nem rendszeresen, de már ismertem a gyenge pontjaim. A szüzességem elvesztésekor 20 éves voltam, de olyan magabiztosan tettem a dolgom, tudtam jelezni, mi jó nekem és a behatolással se volt probléma, hogy a srácnak fel se tűnt, hogy szűz voltam. :)
Bár én lány vagyok, de szerintem nem gáz, ha 19 évesen szűz vagy, hiszen én meg 20 voltam az elsőnél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!