Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok mindenből maradtam már ki?
20 évesen szexeltem először, de csak egy egyszeri alkalom volt (nem fizetős). És sosem volt barátnőm, nem voltam szerelmes. Most 21 vagyok, de azóta nem volt semmi, pedig próbálkozom. Sok lányt ismertem meg a neten akikkel a szexről beszélgettünk, és találkozni is akartunk volna hogy szexeljünk, de mindegyik elutasít, azt mondja hogy túl szolid, és aranyos vagyok. És ő neki vadabb kell.
Mostmár befejeztem ezt a szex keresést. Mostmár barátnőt keresek. De az olyan lányok akkikel szimpatikusak vagyunk egymásnak vagy messze laknak, vagy eltűnnek egy idő után ok nélkül.:(
Miért vagyok ilyen szerencsétlen 21 éves létemre?
Így tényleg sosem lesz senkim?:(
wow, 21 éves létedre ideje már, hogy barátnőt keress és ne szexet!
miből is gondoltad, hogy szexszel kell kezdeni és csak utána a randizással, barátnőzéssel???
szex kapcsolatnak akkor van értelme, ha már túl vagy komoly kapcsolatokon és most picit tombolni akarsz érzelmek nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!