Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon sok mindenből maradtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok mindenből maradtam már ki?

Figyelt kérdés

20 évesen szexeltem először, de csak egy egyszeri alkalom volt (nem fizetős). És sosem volt barátnőm, nem voltam szerelmes. Most 21 vagyok, de azóta nem volt semmi, pedig próbálkozom. Sok lányt ismertem meg a neten akikkel a szexről beszélgettünk, és találkozni is akartunk volna hogy szexeljünk, de mindegyik elutasít, azt mondja hogy túl szolid, és aranyos vagyok. És ő neki vadabb kell.

Mostmár befejeztem ezt a szex keresést. Mostmár barátnőt keresek. De az olyan lányok akkikel szimpatikusak vagyunk egymásnak vagy messze laknak, vagy eltűnnek egy idő után ok nélkül.:(

Miért vagyok ilyen szerencsétlen 21 éves létemre?

Így tényleg sosem lesz senkim?:(

2018. szept. 25. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva ültél a lovon. Az a jó gondolat, amihez végre eljutottál: nem szexre kell keresni lányokat, hanem megismerkedni velük, és ha már kialakul a vonzódás, természetes lesz a szex is.
2018. szept. 25. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Ja
2018. szept. 25. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Alapból az egy hiba, hogy az interneten próbálkozol. Csomó energia, csomó idő mind-mind elmegy, úgy hogy nem is tudod ki ül a másik oldalon. Akárhány órát, napot töltesz el hogy beszélgess vele, végig egy kattintásra lesz hogy meggondolja magát. Ha viszont elmész egy szabadidős tevékenységre és ott beszélgetsz valakivel, ezt a sok baromkodást egyből megspórolod, aztán ha nyitott arra hogy legközelebb is találkoztok errefelé, és fel is tudod venni ismerősnek, legközelebb onnan tudod folytatni.
2018. szept. 25. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:

wow, 21 éves létedre ideje már, hogy barátnőt keress és ne szexet!

miből is gondoltad, hogy szexszel kell kezdeni és csak utána a randizással, barátnőzéssel???

szex kapcsolatnak akkor van értelme, ha már túl vagy komoly kapcsolatokon és most picit tombolni akarsz érzelmek nélkül

2018. szept. 25. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!