Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők, ki tálalnátok szerető párjának?
Figyelt kérdés
Első sorba szeretőket kérdezek,ha igen miért,ha nem miért? Szeretitek a szeretőtöket vagy csak ls kizárólagosan szexre kell?2018. nov. 24. 05:40
2/16 anonim válasza:
Nem tálalok ki.
Kedvelem.
Szex miatt vagyunk viszonyban 😊
3/16 anonim válasza:
Mivel bele szerettem volna, így abba hagytuk. F
4/16 anonim válasza:
Ekkora paraszt nem lennék
Tudom hol van a helyem
Ha mégis érzelmet kezdenék el táplálni iránta erősen akkor dobnám a csávót és keresnék más partnert
Illetve nem csak akkor lehetsz szerető ha a másik félnek párja van
Szerető lehetsz ha több mint csak dugás
nem nem barátság extrákkal nem
Ez még a barátsagnál is több
Sokan össze keverik a szeretői viszonyt a barátság extrákkal dolgot a kettő nem ugyanaz
Szeretői viszonyhoz tényleg nem szükséges valakit megcsalni
félreértés ne essék nem vagyok szeretője senkinek és szerintem nem is tudnék úgy lenni valakivel hogy párja van
24N
5/16 anonim válasza:
Nem tálalnák ki. Csak szex miatt vagyunk együtt. Persze ez nem ilyen lelketlen dugás. Kedveljük egymást, ezért is nem tenném meg. :)
7/16 anonim válasza:
Csak elméletben: Már miért tálalnék ki? Semmi értelme nem lenne. Gondolom az a legjobb szeretői viszony ami sose derül ki.
8/16 Boszorkány_ válasza:
Egyértelműen nem!
Ez az ő dolga:)
10/16 anonim válasza:
Az ilyen mindig úgy kezdődik, hogy a házas fél hitegeti a szeretőt, hogy elválik miatta, vagy szakít vele. Bosszúból csinálja, hogy kitoljon a másikkal, és ha az övé nem lehet, akkor ne legyen a màsiké se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!