Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 35 feletti nők voltatatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 feletti nők voltatatok már 20-as éveiben járó fiúval?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen volt?
2018. nov. 23. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Igen . Kb 20 éve. Jó volt. 35/nő
2018. nov. 23. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

37 évesen a válásom után azt hittem lesz mit pótolni, falom majd a fiatalokat. A férjem előtt fiatalon egy fiúval voltam, aztán exférjemmel 15 évig. Hát aki két huszonévessel voltam elég nagy csalódások voltak mindketten, pedig külsőre helyes fiúk voltak. Az egyik nyalni nem tudott és elég durva volt, a másik állandóan hamar elment. Ezután nem érdekeltek a fiatalok inkább. Most a párom három évvel fiatalabb nálam, vele jól megvagyok, nem akarok már kalandozni.

42/N

2018. nov. 23. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen.

Elment.

2018. nov. 23. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Velem bezzeg nem volt 30+os nő :/
2018. nov. 23. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt, hogy nagyon tetszett egy srác, és tudtam, hogy én is neki. De aztán valahogy nem vitt rá a lélek. Szerintem a 20 éves lányok után csalódott lett volna, ha meglát meztelenül, ráadásul valószínűleg én is csalódtam volna benne, hiszen nem sok tapasztalata lehetett.
2018. nov. 23. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 33 évesen voltam egy 25 éves sráccal. Eddig ő volt a legjobb :)
2018. nov. 23. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:

42 évesen 26 éves sráccal, 29 évesen pedig 19 évessel voltam együtt.

Mindkettő egy alkalom volt.

Nem is terveztem többet.

A vonzalom mindkét esetben megvolt, de éreztem a korból adódó különbségeket.

Elsősorban mentális vonatkozásban.

A 26 éves sajnos nagyon ragaszkodott volna hozzám, szerintem már-már betegesen, hívogatott, írt, nehezen értette meg, hogy nincs ennek jövője, majdhogynem zaklatásig fajult a dolog.

Elmondta, hogy a vele egykorú lányokkal nem tud mit kezdeni, azt viszont nehezen értette meg, hogy én meg vele nem tudok mit kezdeni...

2022. nov. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!