Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek akik élnek csak barátság extrákkal avagy csak szex kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Még sosem probáltam ki és pár hónapja eldöntöttem hogy ki szeretném probálni☺☺
19L
2018. nov. 23. 16:49
11/12 he84 válasza:
Igen kérdező, vannak ilyen emberek. Én ilyen nő vagyok, bár én nálam és az adott férfinél ez laza kapcsolat már több hónapja, ami a szexkapcsolat és a komoly párkapcsolat között van. Azért hoztam fel ezt ide, mert a laza kapcsolat eléggé hasonlít a barátság extrákkal viszonyhoz.
12/12 anonim válasza:
Barátság extrákkal kapcsolatom volt, eleinte sokkal jobbnak éreztem, mivel volt közünk egymáshoz, nem csak szex. Elmentünk programot is csinálni néha vagy valami, de aztán elkezdett kialakulni az érzelem, mivel szinte úgy viselkedtünk mint egy pár. Nem fordult komolyra, most meg nem mennék bele újra ilyenbe, max sima szexkapcsolatba.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!