Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy lány akivel lefeküdnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel lefeküdnék de barátja van és így nem lenne helyes mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy én is akarom, az ő részéről is oké lenne de ha az én barátnőm lenne nekem sem esne jól :( Segítsetek fiúk lányok ti mit tennétek?

2018. okt. 24. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Ha egy nőt meg lehet borítani, akkor valami hiányzik a kapcsolatából... amit kap meg.
2018. okt. 24. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Megb...nám mint részeg villanyszerelőt a váltóáram...ne már, ne játszd a faszentet! A mi lenne, h...egyszerűen nem férfiak kérdése.
2018. okt. 24. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
*nem
2018. okt. 24. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Kemenyen szet dugnam es fulebe sugnam hogy gondolj a pasidra te r....anc es elfenekelnem;)
2018. okt. 24. 20:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm első válaszoló a normális kommentet ^^ 3. Igazad van sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni X'D abszolút igazad van de ezt így akció közben ha bejátszanám háááát.... X'D
2018. okt. 24. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel némi lelkiismeretet vélek felfedezni benned ezért kérdező azt javaslom, hogy ne tedd. Csak a testi vágyakra hallgatva döntést hozni óriási nagy ostobaság és meggondolatlanság. Ezért vannak a szakítások és a válások.

Adott esetben 3 kimenetele lehet a szituációnak:

1. Lefekszel vele, de számolj utána a bűntudattal, hogy egy olyannal tetted meg, akinek barátja van.

2. Elmondod neki, hogy nem fekszel le vele addig amíg a barátjával van.

3. Fogod magad és békén hagyod őket és azt teszed, amit minden normális férfinak kéne. Szingli lányokkal ismerkedni és nem bekavarni mások kapcsolatába.

2018. okt. 24. 20:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Alapvetően a 3. A cél csak ő már egy nagyon régi barátom aki közölte egyszer csak úgy hogy szívesen dugna velem ha nem zavar hogy barátja van én meg még nem adtam neki választ mert köpni-nyelni nem tudtam alapvetően sem avatkoztam bele de mivel a legjobb barátja vagyok 3 éve így mindent elmond nekem ha valami baja van és ez nem tudom hányadik párkapcsolata amiben segítek neki de ő így most boldog és ezt tartottam szem előtt! ^^
2018. okt. 24. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak úgy dugna veled akkor a párkapcsolatában vannak bajok. Inkább azt beszéld meg mi az ami ott ennyire nem működik.

Ha van benned egy kis tartás akkor nem leszel vele együtt. Van valaki akit elvileg szeret és aki viszontszereti, ezért vannak együtt. Ne élj vissza azzal, hogy barátok vagytok, abba ez nem fér bele. Nekem is vannak fiú barátaim de meg se fordulna ilyen a fejembe max ha senkim se lenne és hiányozna a szex. De nem hiszem hogy el tudsz számolni utána a bűntudatoddal ha ezt megléped. Szerintem ne tedd találsz szexre n+1 embert gondolom, ne olyannal tedd aki foglalt, mégha egy ilyen laza erkölcsű pitsa is.

2018. okt. 24. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
33%
Egyébként sem írta, hogy a lány barátja az ő barátja is. Ha a csaj félre akar kúrni, meg fogja tenni. Ennyi (előző voltam)
2018. okt. 24. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor vársz, hogy melyiktekkel akarja komolyan, hosszútávon, amíg kiérlelődik ez benne , de közben azért nézelődhetsz, mert ne egyetlen csajra alapozz; m ert hátha mlgse lesz belőle semmi.
2018. okt. 24. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!