Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyan emberek akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan emberek akik közt fiu lány barátság van? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ugy hogy amikor megismerkedtek volt szex vagy utána de miután megtörtén. Utána is ugyan olyan barátság következett. Hogy csak 1 szer történt meg és ennyi volt. Vagy többször. Szoval nem ment át szexkapcsolatba hanem utána is csak barátok maradtatok. Vagy utána már nem lesz olyan sose ?

2018. nov. 20. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokan próbáétak meggyőzni a hosszú évek alatt hogy "de már prdi nincs fiú/lány,férfi/nő között " olyan hogy Csak barátság. De bizony van! Ezt tapasztalatból írom/mondom!
2018. nov. 20. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

van fiú barátom

10 év alatt egyszer sem feküdtünk le

Soha nem is akartunk

szexről beszéltünk sokat, tanácsot adtunk de sose merült fel hogy mi ketten...

pedig aludtunk együtt egy ágyban buli után de nem történ semmi olyan

de még utalás se volt

Létezik fiú lány barátság főleg ha nem működik a kémia

De van olyan fiú barátom is akivel lefeküdtem

a barátságunk nem változott se a viselkedésünk

Tudunk úgy is találkozni beszélgetni iszogatni hogy nincs semmi

és van olyan is találkozunk mert mind kettőnknek hiánya van

a Párkapcsolat azért nem működne mert teljesen más világ vagyunk csak szét nyúznánk a másikat.. nem lenne jó

így maradunk barátok

24N

2018. nov. 20. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Azoknak, akik azt vallják, hogy van: Kezdjetek el piázni együtt, rúgjatok be, majd meglátjátok, hogy nincs! :)
2018. nov. 20. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Az első barátnőm a "legjobb barát és mindig is csak annyi marad"-ért hagyott ott 4,5 év után pedig a csillagokat is lehoztam neki már a gyűrű is kivolt nézve.

Nem volt vicces az idegösszeroppanás -.-

Amúgy utána nekem is volt olyan barátom akivel lefeküdtünk és nem jöttünk össze azóta is beszélő viszonyban vagyunk. DE FIÚ LÁNY BARÁTSÁG NAGYON RITKA ÉS ÉN MÁR NEM HISZEK BENNE

2018. nov. 21. 02:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem vannilyen fiú barátom, párszor lefeküdtünk de jóban vagyunk azóta is.
2018. nov. 21. 08:00
 6/6 LazyJones ***** válasza:
Van ilyen barátnöm. Párszor volt szex és csók, de maradtunk barátok. Most én leszek a tanú az esküvőjén.
2018. nov. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!