Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak! A való életben (nem itt Gyakorin) mennyire bevállalósak a csajok szexben?
Ti mit tapasztaltatok?
Ha kérhetem csak személyes tapasztalatot és csak az igazat.
Ja, és a nőgyűlölő válaszokat is hanyagoljuk. :)
10-es válaszoló jól mondja.
Nekem egyébként az a tapasztalat hogy amíg ismerkedési fázis van addig bevállalósak aztán ha kapcsolatra kerül a sor és már biztosak a "fogás" ban...akkor vissza fogottabbak lesznek...gondolom a rózsaszínköd lehet.
hát a mostani barátnőm (itt kezdtünk beszélgetni) eléggé bevállalós
őt izgatja a nyilvános szex (persze nem mások előtt, hanem ha nem lát meg más), vannak fétisei
szeret szopni, meg szexelni is
én eddig kb csak bevállalós csajokba futottam bele, de ezt inkább nem részletezem
Itt olvasva a kommenteket lehet csak én fogtam ki a kevésbé bevállalósabbakat!
Szóval 10-ből 1nő volt aki ugymond vadabb volt a többi mind maximum kis orálra volt hajlandó de azt is alig!Irigykedve is olvasom hogy milyen bevállalos nők vannak de szerintem a való életben egyáltalán nem ilyenek!!
Semennyire. A többségük persze szavak szintjjén marha “perverz” (de gyűlölöm ezt a szót, és marha nevetséges egy 18, főleg egy 30 feletti csaj szájából hallani)
A valóságban meg már azt se kedvelik ha kezimunkánál a kezükre megy.
Persze a nyalás mindnél alap, ott nem számít, hogy mi folyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!