Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, férfiak! A való életben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, férfiak! A való életben (nem itt Gyakorin) mennyire bevállalósak a csajok szexben?

Figyelt kérdés

Ti mit tapasztaltatok?

Ha kérhetem csak személyes tapasztalatot és csak az igazat.

Ja, és a nőgyűlölő válaszokat is hanyagoljuk. :)

2018. nov. 23. 14:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%

10-es válaszoló jól mondja.

Nekem egyébként az a tapasztalat hogy amíg ismerkedési fázis van addig bevállalósak aztán ha kapcsolatra kerül a sor és már biztosak a "fogás" ban...akkor vissza fogottabbak lesznek...gondolom a rózsaszínköd lehet.

2018. nov. 23. 15:23
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

hát a mostani barátnőm (itt kezdtünk beszélgetni) eléggé bevállalós

őt izgatja a nyilvános szex (persze nem mások előtt, hanem ha nem lát meg más), vannak fétisei

szeret szopni, meg szexelni is

én eddig kb csak bevállalós csajokba futottam bele, de ezt inkább nem részletezem

2018. nov. 23. 16:37
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

Itt olvasva a kommenteket lehet csak én fogtam ki a kevésbé bevállalósabbakat!

Szóval 10-ből 1nő volt aki ugymond vadabb volt a többi mind maximum kis orálra volt hajlandó de azt is alig!Irigykedve is olvasom hogy milyen bevállalos nők vannak de szerintem a való életben egyáltalán nem ilyenek!!

2018. nov. 23. 17:01
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Az én párom csak az anált nem szereti, mert fáj neki. Egyszer próbáltuk, hogy milyen lehet, de már a behatolás után leállított, hogy ő ezt nem :D
2018. nov. 23. 17:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Az asszony nem bevállalós, mikor összejöttünk akkor is csak kicsit volt az. Más személyes tapasztalat meg nincs. Egy ismerős lány mesélt a barátnőiről, de az ugye nem bizonyítható, mert nincs róla felvétel 😃
2018. nov. 24. 07:27
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
Nő vagyok.A pasitól függ,hogy mit vállalok be.Volt pasim,akivel elég sok mindent kipróbáltunk,meg olyan is aki előtt szóba sem mertem hozni a szexet. Az én véleményem szerint,nincs olyan,hogy bevállalós nő vagy nem bevállalós,csak olyan,hogy két ember közt vagy működik a dolog vagy nem
2018. nov. 24. 10:59
 17/18 anonim ***** válasza:

8.

Nem történt semmi! 🙂

2018. nov. 24. 13:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Semennyire. A többségük persze szavak szintjjén marha “perverz” (de gyűlölöm ezt a szót, és marha nevetséges egy 18, főleg egy 30 feletti csaj szájából hallani)

A valóságban meg már azt se kedvelik ha kezimunkánál a kezükre megy.

Persze a nyalás mindnél alap, ott nem számít, hogy mi folyik

2018. nov. 25. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!