Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, férfiak! A való életben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, férfiak! A való életben (nem itt Gyakorin) mennyire bevállalósak a csajok szexben?

Figyelt kérdés

Ti mit tapasztaltatok?

Ha kérhetem csak személyes tapasztalatot és csak az igazat.

Ja, és a nőgyűlölő válaszokat is hanyagoljuk. :)

2018. nov. 23. 14:27
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Pl. mennyire szeretnek szopni, szívesen csinálják-e, lenyelik-e stb. stb.
2018. nov. 23. 14:28
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen egyénfüggő. Nyilván vannak sztereotípiák, hogy a mai lányok lazábbak és többet bevállalnak, mint régebben, de régen is voltak "könnyűvérű" lányok, meg most is. Csak a lehetőségek változtak a nagy kommunikációs fejlődésben. Meg a net segítségével ugye többekről tudhatod meg, hogy éppen mikor-kivel. HA épp nem érdekel akkor is. :-)
2018. nov. 23. 14:32
 3/18 A kérdező kommentje:

De Te, eddig mit tapasztaltál? :)

2018. nov. 23. 14:33
 4/18 anonim válasza:
91%

Szerintem nagyon változó... és nagyon függ attól is h mennyire indítod be! Az h milyen bevállalós egy lány attól függ h hogyan tudsz bánni vele, szánsz-e időt arra h mivel tudod igazán beindítani 😊

29/F

2018. nov. 23. 14:34
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De személyes tapasztalatról, eddigi partnerekre lennék kíváncsi.
2018. nov. 23. 14:39
 6/18 anonim ***** válasza:
23%
Én elég ronda de nagy intim méretű ember vagyok ezért eddig olyan lányokkal voltam együtt akik arra rá voltak kattanva és ebből kifolyólag elég bevállalósak voltak és imádtak szexelni/szopni/lenyelni a cumót/anált mindent.
2018. nov. 23. 14:47
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsére nem tudom mivel kerülöm őket nehogy már valami betegséget összeszedjek.

F/42

2018. nov. 23. 14:52
 8/18 A kérdező kommentje:

Én kérek elnézést! 😂

2018. nov. 23. 14:53
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

Volt barátnőm aki az orál gondolatától is undorodott, megcsinálta, ha kértem, de aztán inkább nem kértem, úgy éreztem, undorodott a szopástól. Úgy meg nekem sem jó.

Másik barátnőm viszont mindent, nem részletezem, nagyon bevállalós csaj volt. Jobb is volt vele a szex.

2018. nov. 23. 14:56
 10/18 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem eléggé és ahogy idősödnek úgy lesznek egyre lazábbak.

Persze fiatalon is vannak kalandjaik, de azt vettem észre, hogy aki lánykorában nagy r volt, az később is az, illetve aki lánykorában eléggé visszafogott volt, 40 éves korára az is lazul elég sokat.

Orál, anál, bárhová élvezés alap, ahogy szerintem a több pasis felállás is elég népszerű.

Soknak van valami perverzebb vágya, ilyenkor már az is jöhet.

2018. nov. 23. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!