Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek sok jó pasi van a környezetetekben?
Egy darab sincs, pedig nekem a genetika alig számít, inkább a kisugárzás és a vonzó stílus.
Vannak elfogadható külsejűek persze, de nekem az kevés, hogy valaki nem született rondának.
14-eske az csak téged minősít ha magadra vetted és persze a legegyszerűbb visszavágni egy olyan óvódás beszólással hogy "ti persze...". Biztos 40 vagy?
Kicsit legyél már érettebb akkor, ez szánalmas amit itt előadsz... :/
Én pl. egyáltalán nem gondolom magamról hogy tökéletes lennék, de a kérdező nem is erre volt kiváncsi, és egyébként párválasztásnál nem csak a külsőt nézi az ember (jobb esetben) szóval sok nő valószínűleg előbb választ egy intelligens, határozott, céltudatos de nem annyira helyes férfit, mint egy kigyúrt, 10-ből 10-es, buta, önbizalomhiányos, nőgyűlölő vagy épp anyuci pici fia típusú pasit. Így már érthető édes szivem?
Nincs
Sajnos a magyar férfiak közt nagyon sok a túlsúlyos, pocakos, valamint sokan indokolatlanul gyakran hordanak különböző szakállat.
Nekem inkább a germán típus jön be, magas, erős, favágó ing.
Van. Elég sok ,az osztályársaim közül,és van 2 iszonyatosan szexi tanárom
Dehát ugye tabu :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!