Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerintetek sok jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek sok jó pasi van a környezetetekben?

Figyelt kérdés
Akivel ha úgy alakulna lehetne szex.Ha épp szabadok vagytok persze nem párkapcsolatban.

2018. nov. 22. 16:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Egy darab sincs, pedig nekem a genetika alig számít, inkább a kisugárzás és a vonzó stílus.

Vannak elfogadható külsejűek persze, de nekem az kevés, hogy valaki nem született rondának.

2018. nov. 22. 22:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Van néhány igen ha csak a kulsőt nézzük
2018. nov. 23. 08:01
 13/21 A kérdező kommentje:
Elég hervasztó eddig a statisztika :D.
2018. nov. 23. 13:48
 14/21 anonim ***** válasza:
11%
Persze ti mind jó nők vagytok, ugye? És persze okosak, intelligensek, jó kisugárzással. :-) F 40
2018. nov. 25. 03:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

14-eske az csak téged minősít ha magadra vetted és persze a legegyszerűbb visszavágni egy olyan óvódás beszólással hogy "ti persze...". Biztos 40 vagy?

Kicsit legyél már érettebb akkor, ez szánalmas amit itt előadsz... :/

Én pl. egyáltalán nem gondolom magamról hogy tökéletes lennék, de a kérdező nem is erre volt kiváncsi, és egyébként párválasztásnál nem csak a külsőt nézi az ember (jobb esetben) szóval sok nő valószínűleg előbb választ egy intelligens, határozott, céltudatos de nem annyira helyes férfit, mint egy kigyúrt, 10-ből 10-es, buta, önbizalomhiányos, nőgyűlölő vagy épp anyuci pici fia típusú pasit. Így már érthető édes szivem?

2018. nov. 25. 03:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Még nem szexeltem, meg kapcsolatom se volt. :( Ha lenne egy elég jó pasi a közelemben, már biztos túl lennék rajta. 18L
2018. dec. 5. 11:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs

Sajnos a magyar férfiak közt nagyon sok a túlsúlyos, pocakos, valamint sokan indokolatlanul gyakran hordanak különböző szakállat.

Nekem inkább a germán típus jön be, magas, erős, favágó ing.

2018. dec. 5. 11:11
 18/21 anonim ***** válasza:
Utolsó csak szólok, hogy pont a germánoknál újabban MINDENKI szakállas vagy borostás, alig látni simabőrűt.
2018. dec. 5. 11:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Nincs egy jó pasi sem
2018. dec. 5. 11:19
 20/21 anonim ***** válasza:

Van. Elég sok ,az osztályársaim közül,és van 2 iszonyatosan szexi tanárom

Dehát ugye tabu :c

2018. dec. 5. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!