Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt, illetve a környezetet...

Van itt, illetve a környezetetekben olyan kapcsolatban lévő pár, akik között 10-15 év a korkülönbség a pasi javára?

Figyelt kérdés

Hány évesek.??

Hol ismerted/ismerték meg egymást.??

Mióta vannak együtt.??

Köszönöm a válaszokat.!! :)

2015. ápr. 18. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi.33-48.Az exem mutatta be.3éve vagyunk együtt,és úgy néz ki le is cövekelünk egymás mellett végleg :)
2015. ápr. 18. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnömék: a nö most 34 éves, a férje 54, 15 éve élnek együtt, és most várják a második babájukat.

Ránézetre senki nem gondolná, hogy ekkora a korkülönbség, a férfit senki nem nézi 40-nél többnek, és úgy is viselkedik, mintha ennyi lenne.

Igen jól megvannak, szemmel láthatóan szerelmesek egymásba ennyi idö után is. (És nem, nem kivülállóknak mutogatják, megjátsszák, hanem akik rendszeresen és sokat találkoznak velük, azok látják rajtuk, ahogy egymásra néznek, ahogy minden alkalommal megérintik egymás kezét, ha a másik közelébe kerülnek, stb.)

Véletlen találkoztak össze, a férfi egy válás után volt, a nö meg alig az érettségi után. Rendszeresen ugyanazon a buszon jártak munkába (nem egy helyre), és idövel elkezdtek beszélgeni, és lassan összejöttek.

2015. ápr. 18. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Több párt is ismertem, ahol ennyi volt a korkülönbség. Jól megvoltak, amíg a férfi nem lett 70 éves. Akkor kezdődtek a bajok vele. A nő még fiatal volt, a férfi már nem. Nem egyek voltak a nézeteik, stb.
2015. ápr. 18. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
A szüleim között is van 15 év és jól megvannak már vagy 20 éve :)
2015. ápr. 18. 11:59
 5/7 anonim ***** válasza:

És én is idősebb férfit szeretnék majd :)

19l

2015. ápr. 18. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ő 60, én 39. 17 éve élünk együtt, életem legjobb döntése volt! (Neki is szerintem). Társkeresőn, és bejött.
2015. ápr. 20. 11:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Hogyan fogadta a környezetetek a párotokat.??
2015. ápr. 20. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!