Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért a külső a legfontosabb?
Oké, a nőknek is fontos, de náluk nem annyira. Csúnya férfit már láttam szép nővel, de fordítva még nem...
Meg az itteni kérdések is, mikor a fiúk azért sírnak, mert nem tudnak megdugni senkit, erre kiderül, hogy nekik csak tökéletes műnők kellenek.
Talán azért, hogy kirakatba tudják tenni a nőt? Hogy legyen kit mutogatni az utcán?
Jaaa, hát talán azért, mert én nem vagyok műnő? És nem a külsőmmel akarok hódítani? Mert szeretném, ha valaki nem a puncit akarná, hanem engem? Hogy milyen gondolataim vannak, hogy mit szeretek szabadidőmben csinálni, hogy ki vagyok én? Persze én mindig érdeklődök a férfiak iránt, de ez olyan szokott lenni, hogy ő mesél magáról órák hosszat, de ha én mondok valamit, akkor "aha..."
Undorítónak találom már ezt.
Ne élőben is így hisztizel, meg ülsz az erkölcsi magaslesen, akkor ne csodálkozz, hogy a kutya sem kíváncsi arra, amit mondasz.
Pláne ha egy unatkozó bifijú vagy.
mike, ez a kioktató hangnem nekem nagyon nem jön be... most biztos hatalmas életigazságokat akarsz nekem tanítani, de erről szerintem tegyél le, mert nem vagy te azon a szinten.
Melegítőnadrágos pasi? Ember, így nem tudsz párhuzamot vonni, hiszen én nem igénytelen, magukra semmit nem adó nőkről beszéltem, akiket kontrasztba állítottam a magukra adó nőkkel. Hanem a MŰNŐKről, akiknek az életük arról szól, hogy minél plasztikabbá váljanak, kontra szimpla, igényes nők! Sőt! Még csak fel se hoztam ilyet, én csak arra voltam kíváncsi, hogy a férfiaknak miért a külső a fontos.
Ha ebből azt akartad kihozni, hogy nekem se jönnek be azok, akik nem adnak magukra, akkor miért hisztizek, hogy a férfiaknak se...akkor nagyon benéztél valamit, ugyanis én nem erre akartam kilyukadni. Némelyek megértették,és normális hangnemben leírták a véleményüket.
Ezért kérlek ezt a kioktató stílust nagyon gyorsan hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!