Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti hogyan vélekedtek a mai...

Ti hogyan vélekedtek a mai lányokról? Miért csak a külső a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre az utcán meg kb mindenhol, hogy a lányok nagy százaléka ilyen felszínes,pénzéhes plázacica.(tisztelet a kivételnek mert nem mindenki ilyen). És az ilyen lányoknak miért csak a jó külsejű pénzes srácok kellenek?:( Miért nem adnak esélyt egy normális átlagos megjelenésű srácnak hogy bizonyítson? És miért öltözködnek ilyen kirívóan? pl: nagy on rövid segg gatya meg haspóló stb? Így próbálják magukra felhívni a figyelmet? 16/F

2018. aug. 22. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Örülök, hogy az utcán ránézésből megállapítottad, hogy milyen felszínesek. Biztos lézer szemed van.
2018. aug. 22. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagy te egy kicsit eloiteletes? Attol, hogy egy no jol nez ki meg nem feltetlenul penzehes plazacica. Azon pedig, hogy a neked tetszo noket nem erdekled, kizarolag te tudsz valtoztatni, hiaba sirankozol, hogy milyen szemetek a mai csajok
2018. aug. 22. 14:14
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
És miért nem a magad kaliberű leányok felé nyitsz? Már belsőleg is :D
2018. aug. 22. 14:31
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem mindenki a maga szintjén keressen magának párt.

Én se próbálkozok be egy modell srácnál, vagy, ha mégis utána nem sértődök meg, ha nem én kellek neki. Ellenben a legtöbb átlagosan helyes srácnak bejövök(én is átlagosan nézek ki) és nekem is ők.

16/L

2018. aug. 22. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Legalább nem járnak fel p...csogni a "mai fiúkról". Képzeld el hogy az milyen idegesítő lenne.
2018. aug. 22. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A fiataloknak mindig a külső volt a fontosabb, ez idővel tompul, az igaz értékek kiéleződnek, és akik művelik magukat, illetve gondolkodnak, idővel értékes értékrendjük alakul ki.

Nyilván a világ változik, de az ember mint teljes egész, minden korban hasonló volt, csak másképp reagált a körülményekre, így lényegesen nem lesz sokkal másabb a következő generáció "fejlágy benövése" mint a korábbiaké.

Úgyhogy relax. Nincs új a nap alatt. ;)

Ismerős ez a szlogen? "Fiatalság, bolondság"

2018. aug. 22. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Van, akinek ők tetszenek, és van, akinek a visszafogottabb megjelenésűek. Mindig lesznek "magamutogató" lányok, nekik az tetszik, ha megakad a pasik szeme rajtuk.

Ez egyéni vélemény. Nem kell zsákba bújni egy lánynak, de ne is öltözzön k*#vásan. Nyilván meg kell mutatni, hogy nőből van, de jó lenne, ha közben hölgy maradna. Sokan nincsenek tisztában az öltözködési (és egyéb) illemszabályokkal. Lehet hangsúlyozni, ha van melled, de ne rakd ki az egészet közszemlére. Megmutathatod a formás feneked úgy is, hogy nem lóg ki a ruha alól. Az, hogy mennyit mutatsz meg az utcán a külsődből, utal a belső értékeidre is. Hagyj valamit a leendő párodnak is. :D

Ui. Örülök, hogy nem minden srácnak tetszenek a kirívóan öltözködő lányok.

2018. aug. 22. 19:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. aug. 22. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Te miért várod el, hogy ők lejjebb adják az igényeiket, míg te nem vagy hajlandó?

Nem jár alanyi jogon senkinek semmi sem.

2018. aug. 23. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:

UNDORÍTÓ! Ha lenne egy normális csaj hát az KB csoda lenne. Szerintem ez ocsmány, le lehet bu*izni engem stb de én ingyen nem vinnék el egy ilyen csajt 5forintos kaját se vennék neki! Csak minél jobb telefon, félmeztelen szefli +még úgy utcára menni... Nem is értem minek van igény az ilyenekre persze a páwa majmok kedvelik. Mi értelme ha van egy "barátnőd" aki KB nem is szeret bármelyik perce lecserélhet és az utcán megbámulják mert olyan "szép" vagy csak a normálisabb esetbe tudják hogy egy rossz k**va..

Persze én pofázok öngyilkos hajlammal semmi tapasztalattal, de ez így van sajnos. Nekem ez a véleményem.

2018. szept. 18. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!