Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rejtett szub vágyak? Mit jelenthet ez az álom?
Alapjáraton domináns természetű vagyok mindenhol.. Ma éjjel mégis furcsát álmodtam, olyat amit nem értek. Azt álmodtam hogy robogóval mentem valami főúton aztán átmentem egy alagúton és az alagút végén ott várt egy magas fiatal jóképű rendőr pasi. (Szoktam robogózni gyakran de a jogosítványom folyamatban van, szóval ez még reális is)...
Szóval megállított, jogsi nincs, mondta hogy ezért bírságot kell kiszabnia és a járművet elvenni vagy pedig.. és a nadrágjának arra a részére rakta a kezemet. Nagyon vonzónak találtam ezért elmentünk valami helyre ahol nagyon sokáig szájjal kényeztettem amit élveztem aztàn azt mondta hogy hajolj le te, r....c és magáévá tett keményen. Ezt még jobban èlveztem, úgy keltem hogy nagyon nedves voltam.
Most ez azt jelenti hogy szub vagyok? Mert nem akarok az lenni és igen dominánsnak vallom magam..
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!