Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyan lányok nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vilay kérdése:

Vannak itt olyan lányok nők akik éretten tudnak hozzászolni bármilyen témához?

Figyelt kérdés

2018. nov. 21. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Az, hogy én éretten tudok hozzászólni dolgokhoz, mert önálló életem van, édesanyám arra nevelt, hogy ne függjek soha senkitől, önálló vállalkozásom van, és teljesen független vagyok, az egy dolog.

De hogy te meg nem tudsz egy értelmes, egybefüggő, helyesírási hibától mentes mondatot leírni, az már a másik.

2018. nov. 21. 21:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Olyan érett vagyok, hogy már szinte rohadok.
2018. nov. 22. 00:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen van.
2018. nov. 22. 07:18
 14/16 AliceGamer ***** válasza:
Persze, vannak páran.
2018. nov. 22. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy vannak ilyen nők, de a te helyesírásod kedves kérdező, abszolút kiábrándító.
2018. nov. 22. 22:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen vannak olyan nők. Sőt még olyanok is, akik nem a gyakoris helyesírást nézi.
2018. nov. 22. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!