Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk tanácsát szeretném kérni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk tanácsát szeretném kérni?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Hagyományos aktus eddig még nem volt. De egyébb módja már rég óta.

Ő fiatalabb nálam és mondhatni, hogy tapasztalatlan. Ezzel tisztában voltam a nélkül is, hogy mondja, valahogy meg lehetett érezni.

Éppen ezért nem is erőltettem a dolgot, majd szól ha készen áll rá. Ami meg is történt, csak a probléma, hogy ő nem szed semmit. Papírja mind a kettőnknek van, szóval a fertőzéstől nem kell egyikünknek sem aggódnia.

Viszont egy ideje húzódik már a dolog, mert sehol nem találtam a méretemben óvszert, végül neten sikerült rendelem.

De ez alatt a herce-hurca alatt míg az óvszer vadászása ment mindig feljött részéről, hogy tudja hogy most még nem lehet, de kimondhatatlanul vágyna rá, hogy betegyem. Most viszont, hogy végre sikerült újságoltam neki neten és erre meg rákontrázik, hogy amúgy fél a méretemtől.

Ez a mizéria már eleve rám tett egy streszt, most meg ez. Én persze tudom, hogy nem lenne gond, mert egyáltalán nem annyira nagy, az óvszergyártóknál indokolatlanul kicsi a standard, vagy M-es méret. Bár ő tényleg kicsit szűk, viszont tudom, hogy hamar hozzátágulna. Eddigi barátnőim se voltak sokkal tágabbak és sosem volt gond. De ettől függetlenül most ez elég nagy frusztrációt pakolt rám pluszban és most emiatt meg már attól félek, hogy fel sem fog állni. De mivel, hogy ez felmerül még jóbban stresszelek, önmagát gerjeszti a dolog.

A kérdésem igazából az lenne, hogy használjak e valami potencia növelőt, vagy valamit, nehogy az legyen, hogy nem tudom leküzdeni és aztán felsüljek? Vagy ti mit tennétek ha ilyen szorongás lenne valami miatt ami eddig nem igazán volt? Ez a baj, hogy ez nekem új, meg persze hozzájön az ezt megelőző szenvedés

2018. nov. 21. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
xD. XDD
2018. nov. 21. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Annál a résznél, hogy "papírja mindkettőnknek van" azért nagyot néztem. Miről van papír? Friss nemibetegség szűrés negatív eredménnyel, mindkettőtöknek? :D

Na szóval nekem a jelenlegi páromnál az első hónapban alig működött a szex, mert stresszeltem , szorongtam, hogy nem állt fel és ha sikerült keményre küzdeni akkor hamar lelankadt. Aztán már azon pánikoltam, hogy mi van ha valami szervi bajom van és azért nem működik. De megembereltem magam és szép lassan kitöröltem ezeket a gondolatokat és csak rá és rám gondoltam, hogy jól megfogom dugni a kis punciját (és semmi mást nem engedtem be) és akkor nagyon meg is dugtam és nagyon jó szex volt. Azóta elég jó a szexuális életünk.

Azért mert ő fél a méretedtől azt javasolnám, hogy különösen figyelj oda az előjátékra. Legyen nagyon hosszú előjáték, ujjazd meg alaposan, tágítsd ki minél jobban de lassan és fokozatosan. Előbb-utóbb ő fog könyörögni, hogy rakd be neki, vagy legalábbis biztos, hogy nagyon vágyni fog rá és akkor hatolj be, nem hiszem, hogy rossz élmény lesz így neki.

2018. nov. 21. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudja milyen papírom van?Beviszem,magát elviszik.-MarkosNádas
2018. nov. 21. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
Piáljatok egy kicsit előtte,az a legegyszerűbb.
2018. nov. 21. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
Fogadd meg a 2-es javaslatát!
2018. nov. 22. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!