Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A punci mindig budos egy kicsit vagy en fogtam ki ezt így?
Úgy az egésznek volt egy kicsit kellemetlen erős bepárlott pisi szaga és íze, nem csak a pisinyillásnál, hanem úgy a szemérem ajkaknak és dombnak és csikló környékének is.
Első volt, egy ilyen buli után szaladtunk haza és estünk egymásnak. :)). 19/20
Ahogy a farok is büdös egy kicsit....
Aki fürdés nélkül orálozik, az így jár
Egy lánynak/nőnek. Legalább 2 óránként fürdeni kellene ahhoz hogy ne legyen "szaga".
Ez kivitelezhetetlen!
De ez is sok mindentől függ!
Étkezés,hormonális,fizikális tényezők.
S nem utolsósorban az öltözködés időjárás,stb.
Nyílván,télen jobban be van öltözve egy lány. Ott már fél óra múltán is már lehet "kellemetlen" szaga!
S főleg egy buliból haza?
A buliban,izzdtak,(ott is). Nem meglepő hogy volt "szaga".
De amúgy a lánynak nem mondtam semmit, nem akartam megbántani, próbáltam minél jobban arra koncentrálni, hogy jó legyen és ne arra ami kellemetlen:P.
Persze megértem, hogy nem lehet rózsa illata ha buliból direkt megyünk haza, de azért kicsit durva volt. Ha hasonlatot kéne mondjak akkor kb. 24 óra alatt lettem volna ezen a szinten, vagy nyáron nagy melegben valami edzés után haza érve.
Korrekt a hozzáállásod!
Ez Igen!
De azt tudod?
Hogy a lányok,azért könnyebben,sűrübben nedvesednek!
Illetve a ferromonok is
Lehet hogy pont azért igyekeztetek haza olyan sietősen.
Mert a lánynak a feromonjai,úgy begerjesztettek. S ahhoz "szag" is párosul.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!