Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A punci mindig budos egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A punci mindig budos egy kicsit vagy en fogtam ki ezt így?

Figyelt kérdés

Úgy az egésznek volt egy kicsit kellemetlen erős bepárlott pisi szaga és íze, nem csak a pisinyillásnál, hanem úgy a szemérem ajkaknak és dombnak és csikló környékének is.

Első volt, egy ilyen buli után szaladtunk haza és estünk egymásnak. :)). 19/20

2018. nov. 21. 11:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

Ha annyi eszed van,hogy bulizás után egy bepállott,izzadt,mosdatlan puncit kinyalsz,akkor meg is érdemled a sorsod.

Aztán még meg is kérdezed,hogy ilyennek "kell-e" lennie..

2018. nov. 21. 14:22
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Tök normális. Buli alatt izzad, pisil is, és pár óra elég, hogy kellemetlen szaga legyen.
2018. nov. 21. 14:40
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Igen mindig “büdi” kicsit ha nem épp a zuhany után van épp.. mivel mindig szivárog belöle némi folyás és annak ugye szaga van ha ott stagnál egy bezárt meleg helyen... máskor mond a lánynak menjen frissítse fel magát picit.. érteni fogja miröl van szó! Én sose nyalatom magam ha tudom nem friss mert én se szopiznék egy büdi dákón! Igény kérdése! Vagy igénytelenség...
2018. nov. 21. 14:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Mivel első volt, nem akartam hisztizni emiatt.
2018. nov. 21. 17:39
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Taliztam olyan pasival is aki kifejezetten kérte ne mossam meg szex elött mert ö szereti azt a szagot! Ilyen is van...
2018. nov. 21. 17:45
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Mi az hogy első volt? Első orálod?

Csodálkozom hogy megsem mondtad neki csak kussolva végezted a dolgod mintha kötelességed lett volna kinyalni😂😂

2018. nov. 21. 18:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem semmi bajom vele pl ha van szaga a puncinak, vagy kicsit pisiszagú. Nagyon izgato tud lenni ! Maga a Feromongyar a punci , foleg ha pisilt vele a lany a buli folyaman egy parszor! A parfumokben es kozmetikumokban is ,,urea “ azaz pisi származék van mégis mindenki hasznalja.
2018. nov. 25. 06:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
En is mindig arra kertem a párom , hogy ne mossa meg magát és engedje úgy kinyalatni magát!
2018. nov. 25. 06:49
 19/21 anonim ***** válasza:
61%
Egy picit éreztem én is amikor reggel rámvetette az arcomba. Nem tudom hogy kiment e előtte fürdőbe mert ezzel ébresztett fel a cukki :-D
2018. dec. 2. 19:40
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 mit éreztél ? nem értem! részletesebben ?
2018. dec. 6. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!