Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy szeretitek odalent a nőkön most, hogy már nincs bikiniszezon?
Csupaszon / bikinivonal mentén szőrtelenül / nagyobb részen meghagyva a szőrt, de igazítva / meghagyva, csak rövidre vágva / vagy teljesen meghagyva?
Persze ezen kívüli leírásoknak is örülök, ha megmondjátok, melyik izgatóbb?
Orálnál nem zavar, ha szőrös a nő?
Köszönöm az értelmes válaszokat :-)
N
Orálnál zavar, ha pár mm-nél több. Nem szeretem a dzsungelt. Nekem a csupasz punci a legfinomabb. Meg a legesztétikusabb sem.
Bikinit egész évben lehet hordani. Termálfürdő, élményfürdő, jeges fürdő, hóban fürdés. Meg le is lehet dobni a bikinit ezekhez a tevékenységekhez.
Persze, nők is írhatnak, hogy hogy szeretik a párjaik :-)
Köszi
Egyáltalán nem fő szempont ez nálam. Lényeg, hogy a viselője érezze magát elégedettnek, vonzónak a saját maga választott fazonjával. Ezáltal saját maga kényelmét szem előtt tartva.
Viszont ha mindenképp választani kellene akkor csupasz, vagy rövidre vágott / igazított.
24F
Nekem az ex barátom úgy szerette,ha ilyenkor meghagyom teljesen mindenhol.Ő már nincs meg, de én hozzászoktam, így most szőrös vagyok. L.
Bocsi, pasiknak szólt a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!