Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nagy része miért visszahúzódó, ha témába kerül a szex?
Valamint, 10 lányból 3 tudja csak igazán élvezni a szexet az első alkalmakkor. Eddigiekben mondták már azt, hogy sok időbe telt neki elsajátítania azt, hogy élvezze a szexet, míg mondták már azt is, hogy az első nem is fájt, élvezte.
Mi férfiak túl primitíven vagyunk összerakva? Mert mióta az eszemet tudom, nekünk a szex egy élvezet bomba, bármikor. (időnktől,energiánktól,stb.. tekintsünk most el)
Csak magamròl tudok nyilatkozni, màs nőkről nem.
Nekem a szex csak akkor működik ha nagyon akarom ès nagyon szeretem az illetőt.
Volt màr hogy 2 hèt jàràs utàn lefeküdtem valakivel ès első alkalommal is volt orgazmusom de olyan is volt hogy màr 2 ève együtt voltunk de egyszer se tudott orgazmust okozni a pasi. Nem feltètlenül vele volt baj, csak nem szerettem ès nem kìvàntam őt annyira...
Ez nàlam ilyen sajnos....
Mert sok a gyökér és ha egy nő beszél róla, akkor ezek a gyökerek azt hiszik, hogy akkor ba szik fűvel fával.
Szal jobb, ha csendben marad, megspórolja magának.
Ezért nem írnak itt se épkézláb választ, mert rögtön jön a priviáradat a sok lúzertől.
Jah és mielőtt a sok balek rám írna, férfi vagyok.
Mert nekünk nőknek nem olyan egyszerű elélvezni, mint nektek
A nő élvezete nem elsődleges a megtermékenyítés szempontjából
Nagy részben a férfi hibája, ha nem érez rá a nő orgazmusára
Ja és nekünk nem központi téma a szex. Minek beszéljünk róla? Ez a ti vesszőparipátok
Az a lány, aki nagyon nyiltan beszél a szexről, egyből meg van bélyegezve.
A szexre hangolódni nem egyszerű, idő kell hozzá a nő részéről.
Mi nem úgy vagyunk programozva, hogy önálló életre kel a nemiszervünk és mehet.
Ha a pasi nem izgatja fel a nőt kellőképpen, nem fogja élvezni és nem lesz kellemes élmény.
Az előzők már mindent elmondtak, a pasin múlik minden :)
Az első alkalommal nálam az szokott szerepet játszani hogy új a helyzet, a pasi, zavarban vagyok stb. De attól függetlenül szerintem az első alkalom a legjobb, pont emiatt :)
És ahogy nagymamám mondja mindig, az beszél a szexről aki nem csinálja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!