Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak volt hogy elobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak volt hogy elobb tudtaktok egy norol benne van az analszexben mint sor kerult volna ra?

Figyelt kérdés
2018. nov. 17. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
igen volt
2018. nov. 17. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Jobb esetben nem durr bele, hanem egy pàrkapcsolatban megbeszèlik ezt az emberek. Szòval nyilvàn előbb tudja meg ezt egy fèrfi minthogy seggbedugnà a csajt.
2018. nov. 17. 21:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Pontositanam a kerdes. Mielott barmilyen szexualis egyuttletre sor kerult volna ?

Koszonom az eddigi valaszokat

2018. nov. 17. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:

ha nagyon nagy az érdeklődése és az odaadása,akkor már sejthető,hogy bele fog menni mivel mindenáron meg akar tartani és a kedvemben akar járni.

szóval nem kell ezt megbeszélni feltétlen,csak kell egy minimális emberismeret.

2018. nov. 17. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem hidegen hagy mert hetero vagyok.

F/42

2018. nov. 18. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen. Neten összeismerkedtünk, majd egy gyönyörű romantikus randi közepén váratlanul kijött belőle és megkérdezte mit szeretek legjobban a szexben. Mondom hirtelen nem is tudom talán mindent, mire ő hogy az anált is? Jaa igen mindent, mert ő azt is. Szóval így tudtam meg hogy az anál a kedvence. Úgy tettem mintha nem lenne fontos pedig titkon örültem neki nagyon. :-) Legközelebbi randikon túl sor is került rá.
2018. dec. 10. 02:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!