Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem vonzódnak a kismellű nőkhöz?
Sokan hangoztatják pedig, hogy a vékony nőket szeretik. Nekik pedig általában nem nő nagyra a mellük, pár szerencsés kivételtől eltekintve.
Miért elvárás vékony nőktől is, hogy nagy (mű)mellük legyen, mert csak úgy lehetnek vonzók?
Istenem ennyi kis mellű problémás nőt. Egy pasi sem fog visszautasítani azért mert kicsi a melled. Nekem is kicsi. Senkit nem érdekelt, sőt nagyon sokaknak az jobban is tetszik. De mellesleg nem a melledet fogják előszőr megnézni hanem az arcod, és megszeretni meg a személyiségedet.
17/L #nekemiskicsi
Vagy a kérdés hülye,vagy a férfiak?...
..remélem a kérdés!
irányított kérdés,vagy inkább kijelentés,aminek a tartalma valótlan.
remélem most már megnyugodtál és igazolást nyertél.
Szerintem is ha van egy jó cscsös csaj arra egyből felfigyelnek, meg ott lihegnek a nyakában,meg kezüket lábukat eldobják.
Meg ami egy férfinek vékonyt jelent az lehet egy nőnek már nem vékony!
Meg hol kezdődik a kis mell?
Ami a nőknek vékony arra a férfiak azt mondják h dezske, vagy csontkolekció, az már sovány nekik.
Amiért a nőknek nem kell a kisfarkú férfi.
Csak annyi különbséggel hogy a nők plasztikáztathatnak a férfiak meg semmi lehetőségük.
Olyan nem volt és nem is lesz soha hogy egy nőt elküldjön akármelyik fickó is azmiatt hogy kisebb vagy kicsi a melle. Max a nagyobbat megnézi az utcán de abba szerintem nincs semmi, de a mellméret sosem lesz szakitási ok.
Ellenben a kis méretű pénisz/ gyenge teljesitmény igen.
Mindkét fél azt mondja hogy nem a méret számit, aztán valahogy mégis kiderül hogy a nagyobb vonzóbb mindenből.
És nem csak a felszines embereknek. Biológiailag a nagyobb több életerőt sugároz és erre vagyunk még kódolva, mégha ma már semmi haszna a túlélésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!