Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi egójának jót tesz, ha felfigyel rá egy sokkal fiatalabb lány?
Lehet ilyen körülmények között kialakítani komoly kapcsolatot vagy csak más jellegűt?
Meséljetek! Tapasztalatok, vélemények érdekelnének. Ti mit tesztek/tennétek ilyen helyzetben (akármelyik fél szempontjából)?
Nekem mindenestől nagyon jót tett egy ilyen eset.
Különösen, hogy 46 évesen, 5 éve szingliként (15 év után dobtak el) és időközben csak kötekedő nőkkel volt dolgom.
Erre nemrégiben egy 18 éves lány kifejezte felém hogy bejövök neki és ő kimondottan a jóval idősebbeket szereti. És vállalom, ha ítélkező szövegek fognak jönni, de nekem is bejön a lány és én nagyon szívesen lépnék vele igazi komoly párkapcsolatra.
Mivel a 14es beleegyezési és a 18as nagykorúsági határt is átlépte, így semmi törvénytelen sem lenne a dologban.
Én egy laza, kissé lökött, későnérő fickó vagyok, aki korrekt és lovagias, "tenyéren hordozó", oltalmazó párja lehetnék a lánynak. (Megszólt pár ismerősöm a 28 év miatt, sőt volt olyan ismerősöm, aki egyik nap Michael Douglas és Catherine Zeta Jones képet küldött, buzdítván, hogy "lásd ők is boldogok", majd két nappal később meg jól leoltott, hogy ha neki lenne lánya, ő sem nézné jó szemmel, ha majd 30 évvel idősebb palija lenne. Mindezt úgy kaptam meg az ismerőstől, hogy nem is kértem tőle tanácsot. De annyit reagáltam, hogy biztos jobb lenne egy pattanásos kamaszgyerek, aki eldurrantja a szüzességét aztán újabb trófeát keres -,- )
Szóval én benne lennék, nincs még lefutva, találkozó van tervben. Nehezíti az anyafarkas (nálam fiatalabb) anyuci, de én egyelőre türelmes vagyok. Ha összejönne, szerintem jó kapcsolat volna. Nekem kimondottan az is pozitív, hogy nem egy "korban hozzámillő" életközépválságos kapuzárásos nővel lenne dolgom, akinek egy-két éve van már csak és muszáj már szülnie illetve sokkal jobb egy 18 éves lány egy láncdohányos sokgyerekes anyukánál, akit a sütés főzés takarítás gyerekkellevésen kívül semmi nem érdekel. (Ilyenekkel tele a padlasch, köszönöm)
Szóval válaszaim: Igen, jól esett.
A lány csinos, szép, picit érettebb a koránál.
Tudnék vele korrekt kapcsolatot.
Mit teszek? Nem siettetem, hogy ne rontsam el, a lánynak bejövök, csak ő sem tudja mit tegyen perpill a kontrollmániás anyujának árnyékában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!