Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden férfi egójának jót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi egójának jót tesz, ha felfigyel rá egy sokkal fiatalabb lány?

Figyelt kérdés

Lehet ilyen körülmények között kialakítani komoly kapcsolatot vagy csak más jellegűt?

Meséljetek! Tapasztalatok, vélemények érdekelnének. Ti mit tesztek/tennétek ilyen helyzetben (akármelyik fél szempontjából)?

2018. nov. 16. 13:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nem jelent semmit, nem érdekelnek a fiatalabb lányok.
2018. nov. 16. 14:12
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem igen. De ugyanez nőknél , örömmel tölt el, ha megnéznek az utcán. 🙂 Jót tesz az egonak. Saját tapasztalatként annyi, hogy jóval idősebbel voltam együtt majdnem két évig, most már csak beszélgetünk és néha össze járunk , de abszolút nem bántam meg. L
2018. nov. 16. 15:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Igen nagyon is jó lenne...!
2018. nov. 16. 16:36
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
Hát, a fiatal lányok nagyon éretlenek, naivak, megbízhatatlanok, és kb azért képesek felfigyelni valakire, ha az sokkal idősebb. Aztán pár nap múlva és másfelé fordul velük a világ. Szóval nem, nem jelentene semmit. Kb mintha büszke lennék rá, hogy egy szúnyog engem akarna megcsípni. Csak azért teszi, mert épp én voltam ott.
2018. nov. 16. 19:14
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
22 évesen jól esik, mikor a 15 éves csajok csorgatják a nyálukat utánam, aztán a fejemben állandóan a TILOS, TILOS, TILOS szó kell járjon :D
2018. nov. 16. 20:15
 16/22 anonim ***** válasza:
38%
Egóhoz nem sok köze van, viszont jó érzés mikor egy feszes, fiatal élvezkedik rajtam. :)
2018. nov. 17. 18:04
 17/22 anonim ***** válasza:
60+ évesen jó érzés, amikor a bókomra, flörtre a 18-20+ körüli lányok azt mondják hogy jól esik, mert a "mai srácok" nem udvarolnak! És buszon, üzletben, és bárhol máshol, látom , hogy örülnek nekem hogy újra látnak!
2018. nov. 21. 16:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem mindig dob az egomon ha kapok egy kedves mosolyt vagy gesztust egy lánytol. Ha vonzom az mégjobban.24F
2018. nov. 21. 18:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Igen! És egyesek számára ugyan hihetetlen, de ilyen megnyilvánulásból már volt sok tartós kapcsolat is!
2018. dec. 2. 18:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Tuti hogy nagy önbizalma lesz a férfinak de kinek ne lenne?!
2018. dec. 2. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!