Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem volt jó a szex, mégis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt jó a szex, mégis erőlteti?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja lefeküdtem egy régi ismerősömmel.

Nem volt egy nagy durranás, de szerintem neki se, mert el se élvezett.

Mégis azóta bombáz hogy ismételjünk meg milyen jó volt.

Mégis mi volt neki ennyire jó, ha el sem élvezett a végén?

Èn 24L ő 23F

2018. nov. 16. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg sok idő óta először te voltál neki az első csaj, akit megdughatott, és gyakorolni akar
2018. nov. 16. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Bízik benne, hogy a következő jobb lesz, Na meg abban is, hogy te adod neki hozzá az ingyen puncit...
2018. nov. 16. 11:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Ingyen punci? Mert ha pénzèrt adnám akkor az már elfogadható lenne?

Vagy mégis mire gondolsz? :DD

2018. nov. 16. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Hozzád fordul, mert te adtál neki. Nincs ezen semmi meglepő. Ha nem akarod, mondd meg neki.
2018. nov. 16. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

Arra gondol, hogy "kéznél vagy", nem kell erőt fektetni abba, hogy mást keressen magának. :D Sok oka lehet annak, hogy nem tudott végül elélvezni, szerintem is gyakorolni akar, és reméli, hogy ha egyszer már belementél, adnád őt még egy - esetleg több - körre. Ha neked sincs épp senki, és nem bánod, szerintem miért ne; gyakoroljatok, kísérletezzetek. ;)

25/L

2018. nov. 16. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyetek már ilyen negatívak. Én is jártam már úgy korábbi partneremmel, hogy elsőre rossz volt. De aztán megpróbáltuk mégegyszer és azt mind a ketten nagyon élveztük és szexkapcsolatban is voltunk utána. Lehet, hogy feszült volt, vagy akármi lehetett. Szerintem tehettek még egy esetleg kettő próbát, hátha sikerül egymásra hangolódni.
2018. nov. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!