Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mégis más kell?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis más kell?

Figyelt kérdés

Egy 3 éves alapjaiban jól működő párkapcsolatban élek. Az ég világon semmi miatt nem neheztelek a páromra,hiszen összhangban működünk..csupán mostanában ráeszméltem hogy lényegében sosem tomboltam ki magam,nem buliztam,nem ittam,nem volt szeretőm.Nyilván ezek nélkül is teljes életet lehet élni,csak mostanában elkezdett megjelenni nálam a vágy ez iránt.Ugyanakkor másik szemszögből erkölcstelennek is tartom a gondolataim hisz mégis csak a megcsalásról fantáziálgatok.

Voltatok már ilyen helyzetben,hogyan küzdhető le?

19/L

2018. nov. 12. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

19 éves vagy, azaz 16 éves korod óta ugyanazzal a pasival kavarsz

Vele akarod leélni az életed, vagy mi?

Még csak most kezdődik a kaland, az életed java, amikor szabad lehetsz, független lehetsz, kiélheted magad, és eldöntheted mit szeretnél kezdeni magaddal

Nehogy azt hidd, hogy ez a kapcsolat a végtelenségig fog tartani

2018. nov. 12. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
14%
Amit érzel tök természetes. És 19 évesen ill 16 évesen még lekötni magad valaki mellett netto butaság.
2018. nov. 12. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlenül unod őt; szal ha vele akarod leélni az életedet; mert szereted , imádod, lelkesülsz iránta; akkor maradj vele; de ha nem tdod ezt még életetek végéig elképzelni, akkor nem fog ez már talán kitartani sokáig. Ez a kapcsolat meg ez a láng.
2018. nov. 12. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Dolgozik a fantáziád. Azt hiszed, hogy egy másik farok többet adna neked. Beszéljétek meg!!!! Lehet, hogy a párodnak is vannak ilyen torz gondolatai.Ha igazán szeretitek egymást, találtok megoldást KÖZÖSEN.
2018. nov. 13. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:
tedd fel magadnak a kérdést,hogy megéri-e...lehet hogy ha ezt a kapcsolatot eldobod,sose fogsz még egy ilyet találni...természetes szerintem,hogy mindenkinek jár a fantáziája,de ezeket el kell nyomnod magadban ha van benned emberség,és nem csalnád meg.a karma mindig bejön,szóval előtte legalább szakíts vele:)
2018. nov. 13. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!