Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet, hogy nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy nincs orgazmusom, de a testem mégis úgy reagál, mimtha az lenne?

Figyelt kérdés
Néha van olyan, hogy olyan, mintha elmentem volna, de mégsem érzem azt a nagyon jó érzést, hanem ... Egyszercsak nagyon nedves leszek, az a jó érzés abbamarad, ami előtte volt és kész...
2018. nov. 4. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Ez nagyon különleges!
2018. nov. 4. 18:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi annak, aki szerint nem az... De tudom milyen, ha sikerül elmennem... És ez pont ugyan az, csak az érzés nincs meg.

Mondhatni tócsa lesz alattam olyankor, tehát tényleg egyértelmű....de ilyenkor az érzést átugorja, csak a nedvesség van meg a túlérzékenység.

2018. nov. 4. 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Nekem ez simán csak nagyon alacsony intenzitású orgazmusnak tűnik.
2018. nov. 4. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!