Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért van hogy nem találok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van hogy nem találok partnert?

Figyelt kérdés

Szex kapcsolatra egy éjszakás kalandra szoktam keresni...

Tisztességes állásom van nyitott vagyok kezdeményező még sem találok senkit...

26 éves férfi vagyok 2 gyönyörű gyerekkel élet társal nyitott kapcsolatba. Mivel fiatalok vagyunk így megegyeztünk hogy 30 éves korukig éljük ki magunkat mielőtt később ez vissza ütne.

De sehogy se találok partnert pedig sokat kezdeményezek beszélgetést bokolok stb...

2018. nov. 12. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
A nyitott kapcsolat nem kapcsolat, de nem baj. Kiélni meg egyedül szokta magát az ember, nem az hogy 30 éves korom előtt 20-an járnak abba nőben aki nap mint nap mellettem fekszik az ágyban... ez nem kapcsolat.
2018. nov. 12. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi ezt honnan tudjuk?
 3/3 anonim ***** válasza:
Figyi, először is, a stíluson kell finomítani, és akár az élettársat is bevonni a partner keresésbe..

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!