Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A páromat meg szeretném lepni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat meg szeretném lepni szülinapja alkalmából és be szeretnék szervezni harmadiknak egy másik lányt. Hol találok erre partnert?

Figyelt kérdés

2017. máj. 20. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Te vagy a nő vagy a férfi? A párod is ugyanúgy akarja?
2017. máj. 20. 12:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, ő is szeretné.
2017. máj. 20. 12:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Vigyázz később nehogy félrekefélgessen a nővel,tudtod nélkül
2017. máj. 20. 14:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Ok
2017. máj. 20. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Magadnál vagy, kérdező? Te adod a lovat a "párod" alá ahhoz, amit 20 év múlva amúgy is megtenne?
2017. máj. 20. 18:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha 20 év múlva úgy is megtenné, nem mindegy hogy most fekszik le mással vagy később? Tudjuk annyira éretten kezelni a helyzetet hogy mindent meg tudunk beszélni és eszünk ágában sincs beszabályozni a másikat. Nem birtokoljuk egymást, mert az már nem szeretet, hanem önzőség. Gusztustalanabb titokban,sunyi módon a másik arcába hazudva lefeküdni mással. És aki még nem jött rá, annak elmondom hogy nem létezik örökké tartó hűség. Senki sem vonzódik egyetlen személyhez 20,30 stb. évig.

Szerintem ez így korrektebb.

2017. máj. 20. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! A kérdés nagyon jó, én is szívesen fogadnám , hogyha valaki meg tudná nekem is mondani... sajnos az a tapasztalat, hogy harmadiknak sokkal egyszerűbb férfiakat találni, mint nőt. azok, akik érdeklődnek ilyenek iránt, azok a hölgyek nagyon bizalmatlanok.. ha van olyan barátnőd, akiben megbízol annyira, hogy nem kürtöli körbe aztán a kérésed... vagy tudsz valakit, akinek bejön a pasid... de ez is vékony jég nagyon... Sajnos.

Nekünk egyszer egy ilyen oldalon sikerült találnunk egy olyan hölgyet, akit ismertünk privátból és amikor ezt kellő tapintattal felfedve a saját identitásunkat is jeleztem rövid időn belül eltántorodott.. :(

2017. máj. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!