Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert nem találok ilyen partnert?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem találok ilyen partnert?

Figyelt kérdés

Eddigi életembe az összes másik gyengéd volt. Persze nekem jol esik hogy gyenge elem de egy csomoszór mondom h jól függjön meg erősen de ő azt mondja h nem mert félt . Pedig en tenyleg arra vágyom hogy jó erősen belém tegye. Talán arra is gondoltam h sokaknak azert mert 18+os volt.De akkor is en nagyon élvezem. Egyetlen egyszer volt 1 evvel ezelőtt egy 3 hónapos kapcsim szakítottunk mert kiment Ausztráliába de jol váltunk el de átlényegült uhh hat vele nagyon jo volt Kikotozott,az asztalon szexeltunk.Uhh nagyon jo volt. Ha azt mondtam mehet erősebben o siman persze ha azt mondtam faj akkor meg kihúzta de értitek. De az elott es azota is csak olyan kapcsolataim vannak amikben nem csináljak keményen nem dugnal meg jol hanem csak lágyan de nekem a jo erős kell.oke ne cska az en vágyaik teljesuljenek de ne mar! De a legutóbbi baratom 23 cm volt (elvileg) es o sem mert h faj.Hol vannak az oylan pasik akik ezt szeretek? Vagy hogy miert nem szeretitek ti ezt igy?

19/L

2016. nov. 24. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
eléggé furán magyarázol....:D amugy meg keress jobban vagy bökd oda neki ismerkedésnél amit akarsz
2016. nov. 24. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Csalafintaságot érzek az erőben
2016. nov. 24. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2016. nov. 24. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Én megoldom a problémád!;)
2016. nov. 24. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Írj
2016. nov. 24. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Te láttál már mondatban vesszőt? így néz ki: ,
2016. nov. 24. 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nehéz átállni lassúból kemény menetesre, kis gyakorlás után megkapod amit akarsz. Ha nem akkor hívj
2016. nov. 27. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!