Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazán kövér,100kg + lányok nektek mennyire nehéz párt találni illetve, hogy érdemes egy nagyon helyes srácnak hozzátok közelednie?
... hogy legyen is esélye, egyáltalán adtok neki esélyt?
Problémám az, hogy a normál alkatú lányokkal sima az ügy, de pont azok akik molettek és nagyon bejönnek azokkal nem nagyon találom meg a hangsúlyt. Természetesen nem egyéjszakás kalandra akarok velük lenni.
Ilyesmi nőket étek kövér alatt!
Kérlek csak normális válaszokat.
Köszi!
Azért nem ennyire kövér, de a barátnőm pl ilyen:
Én pedig helyes és izmos vagyok. Meg is szoktak minket bámulni, meg összesúgnak. Mert nem értik azt amit én.
Amúgy nekem nincs ilyen fétisem, nem ez a zsánerem alapból, de nagyon szeretem, ő pedig sajnos már túlságosan is szeret engem. Az a baj, hogy kb. ha velem történne valami és elveszítene, sajnos tuti, hogy csinálna valamit, nem bírná ki. De a lényeg, hogy ha szeretsz valakit, akkor nincs olyan, hogy nem ő a típusod.
És mielőtt valaki azt feltételezné, hogy ez inkább csak ilyen lagymatag és a barátsághoz közelítene, nos átlag napi 2x 50 percet szexelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!