Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazán kövér,100kg + lányok nektek mennyire nehéz párt találni illetve, hogy érdemes egy nagyon helyes srácnak hozzátok közelednie?
... hogy legyen is esélye, egyáltalán adtok neki esélyt?
Problémám az, hogy a normál alkatú lányokkal sima az ügy, de pont azok akik molettek és nagyon bejönnek azokkal nem nagyon találom meg a hangsúlyt. Természetesen nem egyéjszakás kalandra akarok velük lenni.
Ilyesmi nőket étek kövér alatt!
Kérlek csak normális válaszokat.
Köszi!
Én nem vagyok 100+, de kövér vagyok.
Ám bárki közeledik hozzám, nem veszem komolyan. Az évek során annyian szívattak meg ilyen közeledés szerűséggel, hogy őszintén elegem lett a férfiakból és a normális kapcsolatra való sóvárgásból.
Szép lassan elmúlt a szexuális vágy, és az érzelem utáni vágy is.
Semmi esetre sem reagálnék közeledésre. Sem helyes, sem átlagos, sem semmilyen férfi közeledésére.
Vannak ismerőseim, akik annak ellenére, hogy valóban úgy néznek ki, mint egy bálna, úgy öltöznek, és olyan mérhetetlen önbizalmuk van, mintha dögös fitt kiscsajok lennének. Na náluk lenne esélyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!