Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másoknak is ilyen érzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak is ilyen érzés ujjazni? Én azt hittem a hüvely egy szabályos henger belülről. Mégsem az?

Figyelt kérdés

Tapasztalatlan vagyok, segítséget kérek!

Sor került életem első kalandozására a női hüvelyben (nem vagyok gyerek, félre ne értsétek, de eddig nem voltak olyan kapcsolataim, hogy ne csak ujjazzak, hanem kutakodhassak is).

Szóval:

Én eddig a hüvelyt egy szabályos hengernek/csőszerű valaminek képzeltem. Tegnap ahogy ujjaztam a barátnőm rájöttem hogy jobbra és balra is rengeteg hely van még odabenn, érzésre úgy mondanám mintha egy fordított gúla lenne. Bármerre tud menni benn az ujjam, abszolút nem csőszerűen, hanem körözve, széltében ingázva stb... Nekem ez furcsa volt. Ez minden nőnél így van?!

2018. nov. 12. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Igen vannak olyan puncik, amik olyanok, mintha nem lenne oldalfaluk inkább. Na ők azok akik jól bírják a termosz méretű farkakat is.
2018. nov. 12. 16:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden nőé egyforma.

Szilárduló géllel vizsgálták és találtak tökmag,szív, fordított szív,párhuzamos falú-cső igen stb. hüvelyeket olyan 6-15cm hosszban,nyugalmiban!39nőből..

(96ban Pendegrass)

2018. nov. 12. 20:03
 13/16 anonim ***** válasza:

#11 Az ilyenbe jó férni.

F.

2018. nov. 12. 20:07
 14/16 anonim ***** válasza:
#13: hát ha fisting fan vagy.
2018. nov. 12. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 Egyáltalán nem.
2018. nov. 12. 21:20
 16/16 manly ***** válasza:
A hüvely alapból nem hengeres hanem lapos.
2020. nov. 17. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!