Hzoltan1975 kérdése:
Simson s70 henger. Lehet e levágni a hűvely alját?
Figyelt kérdés
helló van egy 70-es hengerszettem és az alján megvan repedve 3 heen az alu aljáig.Nos az volna a kérdés,hogy lelehet ezt vágni?Igy nem kellene a blokkhoz sem nyúlni.Csak azért kérdezem mert van egy hirdetés ami szerint működő képes. itt a link: [link] 2012. dec. 6. 12:36
2/8 anonim válasza:
Hát én se vágnám le. Nem véletlenül van az ott.
3/8 anonim válasza:
nehezebb beletenni a dugót, és hamarább szétkopik mivel az mikor lemegy a dugó akkor az alsó szár tartja meg h ne libegjen
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm aválaszokat inkább nem vágom le.
2012. dec. 7. 10:43
5/8 Pityó válasza:
Én 5éve használok az endurómon egy ilyen 70-es levágoott hűvelyszoknyás hengert,minden próbléma nélkül.Semilyen kopás nem történt,semmit nem kellet még cserélni bent.Több ismerősőm is ilyen hengert használ.Nyugodtan levághatod tapasztalatból mondom.
6/8 simofun válasza:
Hali.Én 25 éve foglalkozom simson javítással,és tuningolással és sok olyan moci volt a kezem alatt aminek a hengerszoknyája le volt vágva.Nyugodtan mondhatom hogy semmi hátránya nem lesz ha sajnálod a blokkot kiesztergálni,és levágod a henger szoknyáját.Semmivel nem lesz nagyobb a kopás,tökéletesen tud müködni.Én is használtam ilyen henger évekig problémamentesen.
7/8 S70Enduró válasza:
Csatlakozom az előttem szólokhoz,2 éve vettem 15e.-ért egy 70-es henger szettet,levágott szoknyával és tökéletesen működik.Rendszeresen használom a mocit,néha még a téli időszakban is.Sajnáltam volna kimaratni a blokkot,de jól döntöttem.
8/8 simocross válasza:
Heló!
Nekem is egy 70cm3 levágott szoknyájú henger van a motoromon,és semmi gond nincs vele tökéletesen működik már évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!