Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson hüvely hol kapható?

Simson hüvely hol kapható?

Figyelt kérdés
A hengertervezés téma érdekel, rengeteget olvastam, tanultam róla az interneten, de most már kipróbálnám a "tudásom" a gyakorlatban is. Tudnátok írni olyan weboldalt vagy helyet ahol nyershüvelyt lehetne rendelni? Lehet, hogy rosszul kerestem, de 60mm külső átmérőjű hüvelyt sehol nem találtam. Közel 100 ccm henger lenne a célom.

#hüvely #tuning #henger #2T #rezonátor #Simson henger #hengertervezés #nyershüvely #kipufogó tervezés #rezonátor tervezés
2014. okt. 20. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Elmész az eszterályoshoz és csináltatsz.
2014. okt. 20. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
eszterGályos
2014. okt. 20. 21:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Miből tud készíteni? vascsőből?
2014. okt. 20. 21:01
 4/5 A kérdező kommentje:
300 Hb kemény kellene legalább
2014. okt. 20. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Dehogy, a gyári hüvely sem valami extra acél, simán lehet reszelni. Nagyon keménynek nem kell lenni, mert az olaj elég jól ken, viszonylag ritkán van csak fém a fémen súrlódás.
2014. okt. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!