Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt most jól értem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most jól értem?

Figyelt kérdés

Egy magányos srác vagyok. Végigolvastam egy csomó ilyen kérdést (Mi nem megy? Miért vagyok egyedül? stb). Sokkszor tapasztaltam hogy a lányok, (vagy annak mondott) Kommentek azt mondják megérdemlet, természetes szelekció, nem vagy férfi, sose lesz nőd, ilyen nem kell, éretlen atb stb.

JÓ!

Fordítsuk meg a kérdést.

Mit vártok egy egy sráctól?

Ha egy introvertált művészhajlamú értelmiségi srác nem kell akkor mit tehet? Gyúrja ki magát? Járjon kommersz márkás ruhában? Legyen bunkó? Verjen meg másokat? Arcoskodjon? Tegye le a könyvet helyette bámulja a focit vagy a formaegyett? Legyen iszákos bunkó proli mint ti? Szívassa a tanárt? attól menőbb lesz? egy kosi sem ártana sok pénzel nem?

Ha ezek meglennének akkor biztos sikeresebb lennék/ lenne az adott illető.

2018. nov. 9. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Igen.
2018. nov. 9. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Csinálj mindent úgy, mint eddig, de ne a macsókkal versenyezz, hanem keress valakit, aki hasonló, mint te. Akkor lesz nőd. Ennyi. Nem kell ezt túlbonyolítani. :)
2018. nov. 9. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Ne az itt olvasottak alapján ítéld meg magad.Nincsenek a nőknek ilyen elvárásaik.Légy önmagad,majd idővel megismerkedsz valakivel, aki pont téged akar.Egyébként most pont azon gondolkodtam el,hogy vsz.pont azért van olyan sok nem működő kapcsolat,mert rágörcsölnek az emberek arra,hogy legyen társuk...és ragaszkodnak akkor is,ha nem megy...
2018. nov. 9. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Ne hallgass azokra akik ezt mondják. Mindenki egyéniség, mindenki úgy jó, ahogy van. És képzeld nekem pont az "introvertált művészhajlamú értelmiségi srácok" jönnek be meg még egy csomó más lánynak is ( szerintem) nyugodtan légy önmagad, mert a megfelelő lány pont így fog szeretni
2018. nov. 9. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne Rinyáljon

nem attól leszel férfi amit irtál.

Persze ha olyan van ne nekem keljen tökön rúgni azt aki elénk köt vagy bántana!

24N

2018. nov. 9. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Azzal kezdj ki, aki hozzád hasonló. Ha otthonülős vagy, a társaságban ne a partiállat alfanőstényt nézd ki magadnak, aki szeret a középpontban lenni. Lehe, hogy ő tetszik meg elsőre, de ha nem hozzád való, ne erőltesd.

Attól leszel nem férfias, hogy rosszul vadászol. Ha tisztában vagy a saját adottságaiddal, lehetőségeiddel, ahhoz mérten keresgélj. Egy gepárd is inkább a szintén fürge antilop után fog szaladni, mintsem próbálná leteríteni a lomha, de nagy elefántot, amire ráugrani se tud. Amíg viszont nincs kisugárzásod, saját stílusod és nem érzed jól magad a bőrödben, ne reménykedj.

2018. nov. 10. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!