Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amint meglátom, hogy feláll a párom farka, én is felizgulok és elkezdek nedvesedni, másnál is így van?
Hangsúlyznám, hogy spontán szituációkról beszélek,amikor nem szexelni készülünk,hanem csak úgy megtörténik,én meg észreveszem és én is elkezdek izgulni,pedig full nem foglalkozok a szexszel azokban a helyzetekben.Másnál is így van?
34 N
én csak azért lepődtem meg, mert pl konkrétan ehhez a szituációhoz pajkosság kell,játékosság,ami keveredik egy kis szenvedéllyel és megmondom őszintén, azt hittem,csak én vagyok ilyen "menő csaj" :))
De örülök nagyon,hogy más nők is ilyen találékonyak és lelkesek :)))) Biztos akkor neked is tele a "puttonyod" "fűszerekkel" :))) tök jó
igen,volt már olyan ,hogy szopásra ébredt,de olyan is,hogy éjszaka kellős közepén olyanom volt és szerettem volna meglovagolni,úgyhogy tette az ügy érdekében :)
de olyan is volt sajnos,hogy elutasította a közeledésem,mert épp nagyon kimerült volt és korán is kelt, egyetemen tanít,nem teheti meg,hogy később megy be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!