Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amint meglátom, hogy feláll a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amint meglátom, hogy feláll a párom farka, én is felizgulok és elkezdek nedvesedni, másnál is így van?

Figyelt kérdés

Hangsúlyznám, hogy spontán szituációkról beszélek,amikor nem szexelni készülünk,hanem csak úgy megtörténik,én meg észreveszem és én is elkezdek izgulni,pedig full nem foglalkozok a szexszel azokban a helyzetekben.Másnál is így van?

34 N

2018. nov. 8. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok!! Én felhívtam és mondtam neki hogy, most tegyen mindent félre mert akarom, nedves vagyok! 20 percre van a munkahelye, 10 percen belül haza ért! :)) De tök jó hogy még vagyunk csajok nők akik imádnak a párukkal férjükkel szexelni!! Annyit olvasni ilyenről hogy nincs szex rossz a házasság stb... Valóban a nők 30 felett érnek meg a szexre!! ;)))
2018. nov. 8. 22:17
 12/15 A kérdező kommentje:

én csak azért lepődtem meg, mert pl konkrétan ehhez a szituációhoz pajkosság kell,játékosság,ami keveredik egy kis szenvedéllyel és megmondom őszintén, azt hittem,csak én vagyok ilyen "menő csaj" :))

De örülök nagyon,hogy más nők is ilyen találékonyak és lelkesek :)))) Biztos akkor neked is tele a "puttonyod" "fűszerekkel" :))) tök jó

2018. nov. 8. 22:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát nem unatkozunk a férjemmel!! Dehát annyira szeretem!! A legtökéletesebb számomra! A farkával persze külön szerelem van!! Hiába fáradt, vagy fáj valamije. A cerkát nem érdekli az bizony mindig akcióra kész!! Van hogy hajnalban kívánom meg!! Szoktam neki mondani hogy nem mehet így dolgozni hogy feszült!! :)) Nem szokta bánni!! Te neki esel hajnalban ha meg kívánod?
2018. nov. 8. 22:39
 14/15 A kérdező kommentje:

igen,volt már olyan ,hogy szopásra ébredt,de olyan is,hogy éjszaka kellős közepén olyanom volt és szerettem volna meglovagolni,úgyhogy tette az ügy érdekében :)

de olyan is volt sajnos,hogy elutasította a közeledésem,mert épp nagyon kimerült volt és korán is kelt, egyetemen tanít,nem teheti meg,hogy később megy be:)

2018. nov. 8. 23:34
 15/15 A kérdező kommentje:
tettem*
2018. nov. 8. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!