Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ha feláll, akkor elkezd már nedvesedni is?
Figyelt kérdés
Feláll alatt azt értem, hogy szexuális izgalom hatására (simogatás, csókolózás). Akkor már nyugodtan kényeztethetem kezzel, nem lesz száraz?2018. júl. 3. 07:26
1/9 anonim válasza:
Akkor nem lesz száraz ha benyálazod
2/9 anonim válasza:
Nálunk sokkal kisebb mennyiség jön, az is csak idővel, nem azonnal, ahogy feláll, szóval ha egyből rátérsz a dologra, akkor nem árt egy kis nyál.
3/9 anonim válasza:
Nyálazd be nem szárazon kényeztesd a férfiaknak a pénisz külselye nem lessz nedves magától mint nekünk a hüvelyünk.
4/9 anonim válasza:
Honnan lenne az nedves magától? A lányok pedig ált. nem tudnak vele bánni, akárcsak mi a tietekkel, szóval ha ti veritek szárazon, akkor az gyakran kellemetlen lesz. Jön majd a bőrrepedés.
5/9 anonim válasza:
Páromnak viszonylag hamar csúszik.
6/9 anonim válasza:
Nem úgy kell fogni, mint a kalapácsnyelet, hanem finoman cirógatni, és kérdezni, hogy mi, hogyan jó.
A nedvesedés a lányoké, nálunk csak az izgalom magas fokán jelentkezik 1-2 csepp előnedv, ami síkos, de az is hamar megszárad.
7/9 anonim válasza:
Az a nedvesedés (előváladék) amire gondolsz csak arra jó hogy a punciban, ami egyébként is síkos picit könnyebben mozogjon. A kezed ettől nem fog csúszkálni rajta. Fogadj meg egy tanácsot, és vegyél síkosítót. Felejthetetlen élmény lesz a párodnak, mert sokkal intenzívebb érzés. Én imádom ha nekem úgy verik. 27/F
8/9 anonim válasza:
Egy pasi nem nedvesedik ,te nagyon okos!!!
9/9 anonim válasza:
Nekem alapbol nedves és csöpög a vége. Nemibeteg vagyok lassan 1 éve de a kezeléssel csak ideiglenesen jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!