Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szaunázás közben gáz ha feláll a farka az embernek?
Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 12:21
1/13 anonim válasza:
Ha meztelen vagy, tehát látszik akkor gáz, ki is zavarnak. A szauna nem a szexről szól.
2/13 anonim válasza:
Pusztán csak azért nem zavarnak ki, mert valakinek áll a farka és csendben ul tovább a helyén. A tobbiek lehet hogy gondolnak valamit, és kellemetlen érzés, de ha nem molesztálod az embereket, nem is csajozol, hanem csendben élvezed a szaunát, abban nincs semmi rossz. Elvégre férfiak vagyunk. Nem tehetunk rola, hogy a melegben a meztelen nok látványára feláll. Csak ne légy nyomulos paraszt, hanem pihenni menj oda.
4/13 anonim válasza:
Aki meztelenül szaunázik annak tudni kell kontrollálni. Ha ez nem megy, ne meztelen szaunázz. Én még senkit nem láttam ott álló dákóval, pedig már észrevettem, h néznek, de az ipsének nem állt. L.
5/13 anonim válasza:
szerintem a szaunában nem kellene el kalandozni, ugyan olyan mint a nudista strand ha meglátják ki zavarnak vagy ha jobb hely akkor kis is tiltanak.
6/13 anonim válasza:
Nekem alap. Fingok is hangosat mellé amiért szintén nem szólnak..a szauna parázsaira pisilni pedig menő
Ha ém szaunázok sorban mennek ki az emberek. De nem tagadom kamionodnak születtem
7/13 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, egyesek hogyan tudják kontrollálni az erekciójukat. Esetleg a vérnyomásotokat is tetszés szerint befolyásoljátok? Felemelő érzés tudni, hogy erre az oldalra rendszeresen írnak átlag feletti önkontrollal rendelkező jógamesterek is. :D
Kérdező: ha feláll, takard el egy törölközővel. De jó eséllyel nem fog felállni, ahogyan nudistastrandon sem, mert hamar hozzászoksz a meztelenség látványához és természetessé válik. Na meg nem is kizárólag tökéletes testű emberek járnak ilyen helyekre sem.
8/13 anonim válasza:
Én mindig úgy csinálom, hogy a törölköző egyik végére ülök rá és ha merevedni kezd a farkam, akkor a másik szélét áthajtom a combomon, rá az erekcióra. Szerintem ez elég diszkrét megoldás.
9/13 anonim válasza:
én ugy vagyok ha valakinek nem tetszik ne nézze de teljesen természetes dolog az erekció én büszke vagyok rá hogy van!! és a feleségem is meg a titkos szeretőim is. minek ebből ekkora műsor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!